Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Nio bij Bochane Lease

Wil je graag elektrisch rijden maar heb je geen zin in lange laadtijden? Dan is NIO het EV merk voor jou. Dankzij een unieke service, is het mogelijk om het accupakket te vervangen voor een nieuwe bij één van de Power Swap Stations. Binnen 5 minuten heb jij weer een accupakket dat 90% vol zit. Dat geldt voor alle modellen, dus voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de luxe NIO ET7 sedan, of ga voor de praktische ET5 Touring. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

modellen

Volledig elektrisch

Alle modellen van NIO zijn volledig elektrisch. Het maakt dus niet uit of je gaat voor een SUV zoals de NIO EL6 of EL7, of juist voor een zakensedan als de NIO ET5 of ET7. Een luxe interieur in combinatie met een krachtige elektromotor is op alle modellen aanwezig. Daarnaast is de NIO ET5 Touring één van de weinige elektrische stations op de markt, die dankzij een trekgewicht tot 1.400 kg ook nog eens erg praktisch is.

visie

Technische innovatie

Bij NIO staat technische innovatie vooraan. Zo heeft het met de Power Swap stations een unieke service om je accupakket snel om te laten wisselen. Het enige dat jij hoeft te doen is parkeren voor het station en de auto doet de rest voor je. De producten van NIO komen namelijk ook met een automatische parkeerfunctie. Daarnaast weet het met NOMI, een bijzonder AI-systeem te implementeren die luistert op jouw spraakcommando’s.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.