Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met DS bij Bochane Lease

Staat comfort en design boven alles, dan is DS Automobiles het merk voor jou. De naam van het Franse automerk is geïnspireerd op wellicht de meest bijzondere Franse auto ooit gemaakt, de Citroën DS. Het ontwerp van elegante scherpe lijnen in combinatie met een diamanten patroon in het interieur, geeft je een uniek gevoel mee. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor bijzondere DS4 Plug-in Hybride, of de luxe DS9 limousine. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

active scan suspension

Design en comfort

DS is als merk relatief nieuw, maar het kiest ervoor om oude waardes te hanteren. Design en comfort gaat boven alles, een groot verschil met de Duitse en Italiaanse concurrentie. Zo hebben de DS-modellen een systeem genaamd Active Scan Suspension. Daarmee wordt de weg gescand en wordt de vering afgestemd om te anticiperen op eventuele hobbels en kuilen in de weg. Het interieur is voorzien van extra dikke padding op de plekken waar je arm rust voor extra comfort.

DS modellen

Hybridesysteem

Op het gebied van aandrijving is er bij DS altijd een hybridesysteem aanwezig. Zo is de DS4 verkrijgbaar als Hybride en Plug-in Hybride. Grotere modellen als de DS7 SUV en de DS9 limousine worden standaard geleverd met een Plug-in hybride motor. Hiermee weet het met de DS7 E-Tense 4×4 maar liefst 360 pk te leveren. Daarmee is sportiviteit in acceleratie nog steeds aanwezig in de opvallende SUV.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.