Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Tesla bij Bochane Lease

Als er één merk is dat het elektrische rijden naar de massa heeft gebracht, dan is het Tesla. Al meer dan een decennia weet het Amerikaanse merk met modellen als de Model S, 3, X en Y, de lat van de elektrische auto te verhogen. Vooral de 3 en de Y zijn zeer succesvol in Nederland dankzij de scherpe prijzen en het Tesla Supercharging netwerk. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de een ruime Model Y, of ga voor de bloedsnelle Model 3 Performance. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Tesla

modellen

Tesla 3

Het is bijna niet meer voor te stellen, maar toen Tesla met de Model S kwam, waren er nagenoeg geen elektrische auto’s te koop. Tesla heeft de consument weten te overtuigen dankzij innovaties zoals het Supercharge netwerk en het vooruitstrevende Autopilot systeem. Een decennia verder en Tesla staat nog steeds vooraan als het gaat om batterij technologie en gemak. Deze innovaties hebben ervoor gezorgd dat Tesla één van de meest gewilde automerken is, ondanks een relatief lage vanafprijs voor de Model 3 en Y.

Tesla

visie

Elon Musk

Dat Tesla vooroploopt is voor een groot deel te danken aan de visie van Elon Musk. Zo is snelheid een belangrijk aspect van het merk, op bijna ieder vlak. Het touchscreen reageert snel op commando’s, de laadsnelheden bij het Supercharge netwerk worden steeds sneller en de Plaid en Performance varianten zijn één van de snelst accelererende auto’s ter wereld. In combinatie met een constante stroom aan over-the-air updates, weet Tesla zijn voertuigen zelfs na de aanschaf te verbeteren.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.