Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Volkswagen bij Bochane Lease

Voor bijna ieder segment heeft Volkswagen wel een goed ID. Denk aan de ID.3 hatchback, ID.5 SUV-Coupé, ID.7 sedan of retro ID.Buzz. Volkswagen zet daarmee vol in op elektrificeren naast het behouden van brandstof- en hybride aangedreven modellen. Er is dan ook genoeg te kiezen en in combinatie met hoge kwaliteit en een strakke vormgeving, is dit wellicht het merk voor jou. Bij Bochane Lease ben je dan op de juiste plek, want met een aanbod van alle merken inclusief Volkswagen, is er voor iedere leaserijder een mooie oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus stap nu over naar een moderne Volkswagen Passat of juist een retro ID.Buzz. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

elektrisch rijden?

Volkswagen: Elektrisch Voorop, Altijd.

Volkswagen is niet voor niks al jaren één van de bestverkochte merken van Nederland. De no-nonsense Volkswagen Polo, Golf en Passat zijn al jaren een populaire keuze in Nederland. Bij iedere generatie wordt het ontwerp weer iets vernieuwd en verbeterd, waardoor de modernste technieken in een bekend jasje zitten. Toch profiteren andere modellen hier ook van. De compacte T-Cross, iets grotere T-Roc en nog grotere Tiguan, zijn SUV’s die allemaal op hetzelfde modulaire platform gebouwd als de Golf. Daarmee profiteren ze van jaren aan onderzoek dat met de Golf al gedaan is. Enkele opvallende uitspatters van de Volkswagen SUV’s zijn de Touareg en de T-Roc cabrio. De laatstgenoemde is één van de eerste cabrio SUV’s van de nieuwe generatie en blijkt een populaire keuze te zijn.

ook belangrijk

Elektrisch rijden zonder laden

Voor de elektrische line-up van Volkswagen zijn de smaken minstens even divers. De ID.3 wordt gezien als de volgende iconische stap na de Kever en de Golf. De hatchback komt net zoals de andere ID.-modellen met een zeer minimalistisch interieur. Dit zorgt voor kalmte en overzicht tijdens het rijden, waardoor je reis binnen no-time voorbij is gevolgen.

Waar de keuze ook op valt, weet dat bij Bochane Lease je onderweg bent met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.