Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Škoda bij Bochane Lease

Het rijden in een Škoda is een bewuste keuze omdat je houdt van de ruimte en praktische insteek van deze Simply Clever modellen. Volledig elektrisch onderweg zijn, duizenden liters aan bagageruimte hebben of juist op zoek naar een aantrekkelijke hatchback? Dan is Škoda het merk voor jou. Bij Bochane Lease ben je dan op de juiste plek, want met een aanbod van maar liefst (vul hier in) modellen van alle merken, is er voor iedere leaserijder een slimme oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid lease

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus stap nu in je nieuwe Škoda Fabia of ga met het hele gezin en de hond op vakantie in de Škoda Kodiaq. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

elektrisch rijden?

Škoda: Ruimte in stijl

In een Škoda weet jij dat je het maximale krijgt in een auto. Als onderdeel van de Volkswagen Groep, heeft het merk sinds midden jaren 90 een enorme stijging in populariteit meegemaakt. Dankzij ruime modellen als de Škoda Kodiaq, Octavia- en Superb Combi, is het woord ruimtegebrek niet bekend bij het Tsjechische merk. Alle drie de modellen hebben meer dan 1.700 liter aan bagageruimte, een unicum waar jij de voordelen van plukt. Want of het nou gaat om het meenemen van alle spullen op vakantie, die éne extra grote TV kopen bij de mediamarkt, of het achtervolgen van een wielerploeg in Frankrijk, Škoda heeft het model voor jou.

ook belangrijk

De slimmigheden van Škoda

Deze praktische insteek zet zich ook voort in slimmigheden die je op meerdere Škoda modellen vindt. Wat dacht je van een ingebouwde paraplu in de deur, een ijskrabber in de tankdop of een parkeertickethouder achter de voorruit! Je vind het van de Karoq en Kamiq tot de Scala en Superb. Waar de keuze ook op valt, weet dat bij Bochane Lease je onderweg bent met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak.

Leasen bij Bochane

snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk

Leasen bij Bochane

Wij houden wel van de slimmigheden van een Škoda. Daarom hebben wij ook diverse diensten die het leaseleven voor jou een stuk gemakkelijker maken. Zo ben jij bij ons ben meer dan alleen berijder nummer 1316. Dankzij persoonlijk contact met één van onze teamleden, is een vraag slechts één telefoongesprek verwijdert.

Het aanbieden van een all-inclusive pakket waardoor jij zonder zorgen onderweg bent, staat centraal. Of je nou een shortlease contract hebt of fleetowner bent. Wij bieden jou een op maat gemaakt pakket dat past bij de wensen die jij hebt. Denk hierbij aan elektrisch vervangend vervoer in het kader van duurzaamheid, of het niet herberekenen van meer kilometers als het verschil minder dan 20% is.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.