Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Jeep bij Bochane Lease

De gebaande paden zijn slechts een suggestie, jij kiest je eigen weg in het leven. Dan is een Jeep wellicht de perfecte auto voor jou. Als avonturiersvoertuig dat is ontstaan in de tweede wereldoorlog, heeft Jeep altijd een eigen pad gecreëerd. Voor welk model je ook gaat, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus ga op avontuur in de elektrische Avenger, of pak het ruige pad in de Wrangler. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

offroad voertuigen

Jeep: meer dan Offroad

Ondanks dat de historie van Jeep zich diep in de modder bevindt, is dit zeker niet alles waar het merk goed in is. Zo zijn bekende modellen als de Wrangler en de Grand Cherokee doorgegroeid tot meer dan slechts Offroad voertuigen. Beide beheersen dit aspect nog steeds, maar zijn tegenwoordig ook als Plug-in hybrid verkrijgbaar. De Jeep Grand Cherokee is als volwaardige luxe SUV een uitstekende plek om de kilometers aan je voorbij te laten gaan.

Jeep Avenger

Car Of The Year

Als Car Of The Year wist de Jeep Avenger gelijk een statement te maken in Europa. De compacte crossover SUV, weet de stoere looks te combineren met een gering formaat dat uitermate geschikt is voor Nederland. Samen met de Jeep Renegade zijn dit de compacte crossover modellen die Jeep te bieden heeft. Dankzij een benzine, hybride of volledig elektrische aandrijving, is er voor iedereen wel een geschikte Jeep te vinden.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.