Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Kia bij Bochane Lease

Weinig merken hebben zulke grote stappen gezet in de afgelopen 20 jaar als Kia. Het merk heeft in Nederland vele populaire modellen zoals de Picanto, Niro en Sportage. Daarmee wist het in 2022 voor het eerst sinds 2005, Volkswagen van de troon te stoten als bestverkochte merk van Nederland. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus ontdek de zeer efficiënte Niro EV, of ga voor de stoere Kia EV9. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

breed assortiment

Elektrisch rijden

Kia heeft een breed assortiment aan aandrijvingen beschikbaar. Toch legt het vooral de focus op het elektrische rijden. De KIA EV6 was het eerste model dat de specifieke EV-modellen moest uitlichten. De sportief gelijnde SUV wist in 2022 direct de Car Of The Year prijs te winnen. Om deze toon door te zetten heeft KIA De EV9 gelanceerd. De stoere zevenzits-EV heeft een WLTP bereik over de 550 kilometer en wist ook de World Car of the Year te winnen.

Plug-in hybride

Populaire modellen

Nog geen behoefte aan een volledig elektrische auto, dan biedt Kia ook diverse plug-in hybride mogelijkheden. Zowel de Sportage SUV, Niro Crossover en Cee’d stationwagen zijn in diverse motoriseringen verkijgbaar. Gaat de wens naar een kleine stadsauto, dan is er de Kia Picanto. De compacte A-segmenter is onlangs vernieuwd en is al jaren één van de populairste modellen in Nederland.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.