Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Jaguar bij Bochane Lease

Jaguar is een merk dat bekend staat om statige limousines en sportieve GT’s. Een erfgoed dat zich kan meten met de Duitse concurrentie van BMW en Mercedes-Benz. Je kiest voor een Jaguar vanwege het individualisme dat het merk brengt. De elegant gelijnde modellen zoals de Jaguar F-Type, F-Pace en XE hebben een aanwezigheid als geen ander. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de elektrische I-Pace, of ga voor de stoere E-Pace. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

brullende v8 met 450 pk

Ontdek de sportieve modellen

Op sportief gebied heeft Jaguar de F-Type, een GT die als coupé en cabrio uitgevoerd is. De scherpe lijnen gaan samen met een brullende V8 dat 450 pk produceert. Daarmee weet het zich te meten met modellen als de Porsche 718 Cayman en Lotus Emira. Het bekende R-logo is voor de meest sportieve modellen zoals de F-Pace, F-Type en XF.

de elektrische stroming

European Car of the Year

Aan de andere kant is de elektrische stroming waar Jaguar vroeg in stapte met de I-Pace. Deze eerste poging viel dusdanig goed in de smaak dat het zelfs de European Car of the Year wist te winnen. Een sportieve SUV-Coupé, die het comfort en dynamiek van een echte Jaguar naar de EV-wereld weet te brengen.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.