Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Mercedes-Benz: Luxe en innovatie

De uitvinder van de moderne automobiel. Mercedes-Benz is nog steeds een voorloper op het gebied van de nieuwste technieken in aandrijving en infotainment. Toch is dit lang niet alleen maar voor de duurste S-Klasse en GL-SUV. Het MBUX infotainmentsysteem is namelijk al vanaf de A-Klasse verkrijgbaar en wordt dankzij over-the-air updates ook constant vernieuwd. Kiezen voor een Mercedes-Benz is kiezen voor luxe en innovatie in zowel hybride, of volledig elektrisch aangedreven vorm dankzij de EQ-range.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies nu voor een elegante E-klasse of voor een ambitieuze A-klasse. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

elektrisch rijden?

Mercedes-Benz: Luxe elektrisch comfort

Mercedes-Benz staat al jaren voor klasse. Staatshoofden en VIP’s weten maar al te goed hoe het comfort van een S-klasse of GLS nagenoeg onvergelijkbaar is. Dit luxegevoel wordt tegenwoordig ook in de elektrische EQ-modellen naar voren gebracht. Zo heeft de Mercedes EQB maar liefst zeven zitplekken in een compacte SUV-vorm. Is de EQV zelfs nog ruimer met 8 plekken en heeft de EQS met een bereik tot 735 kilometer WLTP geen tussenstops meer nodig.

ook belangrijk

Elektrisch comfort met AMG snelheid

Mercedes-Benz is levert haar modellen altijd met een vorm van elektrificering. Dit is niet alleen schoner, maar zorgt vaak ook voor meer comfort tijdens het rijden. Dat dit gecombineerd kan worden met sportiviteit blijkt wel uit de AMG modellen. Een sprint van 0-100 onder de 4 seconden is vanaf de A-klasse al de realiteit. Waar de keuze ook op valt, weet dat bij Bochane Lease je onderweg bent met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.