Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Lexus bij Bochane Lease

Zeg je Lexus dan zeg je kwaliteit. Het topmerk van Toyota staat al jaren bovenaan bij iedere betrouwbaarheidstest. Dit gaat gepaard met innovatie en luxe, want als Lexus ergens voor gaat, dan is dat ook voor 100%. Voor welk model jij ook gaat, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de compacte Lexus LBX, of ga voor de luxe Lexus LS. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Lexus

garantieperiode

Nieuwe technieken van de Lexus

Vanwege de bewezen betrouwbaarheid van Lexus, is er een garantieperiode van maar liefst 10 jaar op ieder model. Ondanks dat zit ieder Lexus boordevol nieuwe technieken om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan het Lexus Active Noise Control, dat het geluid van buiten zoveel mogelijk weg filtert door de speakers.

Lexus

elektrificering

UX en RZ volledig elektrisch aangedreven

Iedere Lexus komt met een vorm van elektrificering. De UX en RZ zijn zelfs volledig elektrisch aangedreven. Voor de overige modellen is er een hybride aandrijving aanwezig om het beste uit beide werelden te geven. Denk aan de elegant gelijnde sedan genaamd Lexus ES, wiens verbruik ondanks het formaat bijna 1 op 20 is. De Lexus RX SUV is er als Plug-in hybrid, ondanks een groter formaat en groter accupakket is het gewicht met de vorige generatie, 90 kilogram afgenomen.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.