Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Ford bij Bochane Lease

Meer dan de helft van alle auto’s op de wereld produceren. Een ongekende prestatie dat zich waarschijnlijk nooit meer zal herhalen. Toch wist Ford dit te doen dankzij de Model T en de eerste lopende band. Ford bestaat al meer dan 120 jaar en dat merk je in de kwaliteit van de modellen. Kies bijvoorbeeld voor de sportieve maar ruime Ford Focus wagon, of geniet van historie en vernieuwing met de Ford Mustang Mach-E EV. Waar je ook voor kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor plezier in de Puma of brute kracht in de Bronco. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

legendarische modellen

Ford: Technische innovatie.

Ford heeft een historie in prestatie. Legendarische modellen als de Mustang, Bronco en GT40 zijn echte Amerikaanse iconen met veel power en aantrekkingskracht. Toch is Ford in tegenstelling tot andere Amerikaanse merken, ook een populaire merk in Nederland. Dat komt omdat zij een Europees specifieke divisie hebben die auto’s bouwen naar onze wensen. Zo is de Ford Focus specifiek ontwikkelt voor de Europese markt. Een ideale oplossing of je nou een sportieve vijfdeurs hatchback zoekt of een ruime stationwagen. Dankzij de Kuga PHEV, is het rijden in een luxe SUV mogelijk zonder teveel brandstof te verbruiken. Een volledig elektrisch bereik van meer dan 60 kilometer en een trekgewicht van 2.100 kilogram, het beste uit beide werelden.

bedrijfswagens

Op zoek naar een bedrijfswagen?

Op zoek naar een bedrijfswagen? Ford heeft het antwoord voor je met de Ford Transit en Ranger. De Ford Transit is dankzij de Courier, Connect en Custom uitvoeringen, meer divers dan ooit. Van compacte bestelwagen voor lokale bezorgingen tot een volledige L3H3 configuratie. De Ford Ranger pick-up combineert de ruimte van een bedrijfswagen met het comfort van een zakenauto. Zo is er altijd wel een bedrijfswagenoplossing voor jou.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.