Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Lancia bij Bochane Lease

Proef van La Dolce Vita met het nieuwe Lancia. Het legendarische Italiaanse automerk maakt een langverwachte comeback, te beginnen met de nieuwe Lancia Ypsilon. Dankzij een historische catalogus aan modellen waar bijna ieder merk jaloers op is, heeft Lancia binnen het Stellantis concern een mooie toekomst. Voor welk model of merk je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de stijlvolle en compacte Lancia Ypsilon. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Lancia

geschiedenis

Lancia: elegante modellen

Lancia heeft een zeer divers en bijzondere geschiedenis. Op sportief gebied heeft Lancia races en kampioenschappen gewonnen in de Formule 1, Rally en Langeafstandsraces. Dankzij elegante modellen als de Stratos en Fulvia, liet Lancia zien dat schoonheid ook prima op onverhard snel kan gaan. Een merk voor de echte autofan, want het was Top Gear dat Lancia de titel gaf van het merk met de meeste iconische auto’s ooit gemaakt.

Lancia

stellantis groep

Lancia Ypsilon

Deze bijzondere tijden krijgen een nieuwe kans in de Stellantis groep. De start van deze renaissance is de Lancia Ypsilon, een compacte B-segment hatchback op basis van de Opel Corsa en de Peugeot 208. Bekende en betrouwbare techniek, maar dan in een stijlvol Alcantara bekleed jasje. Een aantrekkelijk recept.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.