Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Citroën bij Bochane Lease

Eigenzinnig en elegant, Citroën is het voor mensen die wel houden van een alternatieve oplossing. Citroën legt de focus op creatieve oplossingen voor een scherpe prijs. Als budgetvriendelijk alternatief van Peugeot, weet het met modellen als de Ë-C3, C5 Aircross en C5X op te vallen in ontwerp en prijs. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de betaalbare elektrische Ë-C3, of ga voor een comfortabele Citroën C4. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

het belang van comfort

Citroën: Comfortinnovator

Citroën is een pionier als het gaat om comfort. Zo was de Citroën DS uit de jaren 50 zijn tijd ver vooruit, dankzij hydropneumatische veerbollen, meedraaiende koplampen en vele andere innovaties. Tegenwoordig wordt deze techniek doorgezet met het Citroën Advanced Comfort programma. Hierbij is niet alleen de vering, maar ook het interieur gericht op meer comfort en een soepele rijervaring.

Revolutie in autodesign

Designinnovatie

De Citroën C5X is ook op designgebied aan het innoveren. Door de styling van een SUV en een Stationwagen te combineren weet het een nieuw segment te creëren. Dankzij benzine, Plug-in Hybride en elektrische aandrijfsystemen weet Citroën een breed spectra aan te bieden. De Citroën Ë-C3 is het voorbeeld dat elektrisch rijden op een budget geen compromis hoeft te zijn.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.