Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Cupra bij Bochane Lease

Cupra is het elektrische sportmerk van de Volkswagen Groep. Door een divers assortiment aan te bieden van Plug-in hybride en volledig elektrische modellen, staat elektrificatie hier centraal. Het voormalige sport-label van Seat is hiermee een volwaardig eigen merk, dat een interessant alternatief aanbiedt met een sportief randje. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de volledig elektrische Cupra Tavascan, of pak de sportieve Cupra Leon Sportstourer. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

modellen

Cupra Formentor

De modellen van Cupra zijn een combinatie van bestaande en compleet nieuwe modellen. Zo is de basis van de Cupra Leon en Cupra Leon Sportstourer gebaseerd op modellen van Seat. Echter zijn deze als Cupra verder doorontwikkeld met een strakkere wegligging en Plug-in hybride aandrijving. De ruim uitgeruste modellen worden vergezeld door de Cupra Formentor, een SUV met een geheel eigen stijl.

elektrisch bereik

Cupra Born

Toch liever volledig elektrisch? Ga dan voor de Cupra Born of de SUV-Coupé Cupra Tavascan. Laatstgenoemde heeft een volledig elektrisch bereik van 547 kilometer en een 0-100 km/u tijd van 5.6 seconden. Het merk met het Tribal logo laat vooral op dit model de toekomst van Cupra zien. Sportiviteit en elektrificatie, hand in hand.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.