Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Opel bij Bochane Lease

Jarenlang was Opel het bestverkochte merk van Nederland. Tot op de dag van vandaag is het merk populair bij ons en het is niet vreemd om te bedenken waarom. Duitse degelijkheid met een gunstige prijs. Van personenwagens in hatchback, station of SUV-vorm, tot bedrijfswagens en de Rocks-e stadsvoertuig. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je aan het juiste adres. Met een aanbod van alle merken is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Shortleasen is al mogelijk vanaf één maand. Dus kies voor de lekker ruime Astra Sports Tourer, of ga voor een volledig elektrische Mokka Electric. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Opel’s Elektrische Modellengamma

Opel

Opel is een van de bekendste merken binnen de Stellantis-groep, waar ook Peugeot en Citroën toe behoren. De platforms worden tegenwoordig daarom gedeeld tussen de merken, wat ten goede komt aan de ontwikkelingssnelheid. Het modellengamma van Opel is dan ook in korte tijd flink geëlektrificeerd met modellen als de Corsa, Mokka en Zafira.

diverse bedrijfswagens

Rocks-e Kargo of de Opel de Combo

Voor bedrijfswagens is Opel een interessant merk met vele verschillende opties. Maar liefst vier verschillende bedrijfswagens zijn zowel elektrisch als benzine aangedreven leverbaar. De compacte Rocks-e Kargo is het perfecte stadsbezorgvoertuig. Voor leveringen buiten de stad heeft Opel de Combo, Vivaro en Movano om voor iedere bezorging de juiste oplossing te bieden.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.