Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Peugeot bij Bochane Lease

Als je graag voorop loopt in trends, dan is Peugeot het merk voor jou. Het Franse automerk heeft een geschiedenis als geen ander en is sinds 1896 leider in het gebruik van nieuwe technieken. Tegenwoordig betekent dat elektrische modellen met een bereik tot 700 kilometer, het unieke i-Cockpit-interieur en voertuigen in de modernste stijlen. Waar je ook voor kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor elke leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen herberekeningen tussendoor. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leaseopties. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Dit alles is mogelijk dankzij de persoonlijke service die Bochane Lease biedt aan jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode dan ook. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor een praktische Peugeot 308 SW, of ga voor een elektrische e-208. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet je dat je goed zit bij Bochane Lease.

Stijlvolle Prestaties

Peugeot: luxe en sportiviteit

Peugeot is één van de veel verkochte merken binnen het grote Stellantis-concern. Samen met Opel biedt het voertuigen in een hoger segment in vergelijking met concerngenoten Citroën en Fiat. Dat betekent meer luxe en sportiviteit dan je wellicht gewend bent van Peugeot’s in voorgaande jaren.

Zo is de Peugeot 5008 slechts enkele centimeter groter dan de 3008, maar wel met voldoende ruimte om zeven personen comfortabel te vervoeren. Het i-Cockpit interieur in alle Peugeot’s, zorgt voor een duidelijk overzicht op de weg. Omdat het instrumentencluster boven het stuur zit, kan je gemakkelijk de snelheid lezen zonder je ogen van de weg te halen.

Drie Krachtige Stromen

Peugeot’s elektrische revolutie

Op gebied van elektrificeren zijn er drie stromen bij Peugeot, hybride plug-in hybride en volledig elektrisch.  Zo rijdt de snelle Peugeot 508 Sport Engineered tot 52 kilometer volledig elektrisch en tot 250 kilometer per uur! Op EV-gebied is de Peugeot e-3008 een trendsetter als het gaat om gemak. 100 kilometer range is met 10 minuten snelladen bereikt. In Long-Range vorm, is het bereik van 700 kilometer een unieke prestatie waarmee Range-anxiety tot het verleden tijd hoort.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.