Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Fiat bij Bochane Lease

Het leven mag best kleurrijk zijn, daarom heeft Fiat geen grijze auto’s meer. Het Italiaanse merk staat al jaren bekend als één van de beste fabrikanten van compacte auto’s. Modellen als de Panda en de 500 tonen dat stijl en gemak prima kunnen worden gecombineerd. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus ga stil door de stad in een 500e, of kies voor de 600 crossover. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Stadsauto in Italië

Fiat 500

Het bekendste model van Fiat is waarschijnlijk de Fiat 500. De compacte stadsauto is meerdere malen verantwoordelijk geweest voor een belangrijk moment in de historie van de automobiel. Vlak na de Tweede Wereldoorlog wist Fiat met de 500 Italië weer aan vervoer te helpen, samen met de even iconische Vespa. De volledig elektrische Fiat 500e is de stadsauto die Italië in de elektrische auto heeft gekregen.

Stellantis Groep

Fiat 600

Dankzij de grote alliantie van de Stellantis Groep, heeft Fiat de mogelijkheid om nog meer modellen te produceren. Zo is de Fiat 600 op hetzelfde platform gebouwd als diverse Peugeot, Opel en Jeep modellen. De crossover is als hybride of volledig elektrisch model verkrijgbaar en biedt dankzij de achterdeuren meer praktisch gemak. Samen met de elektrische 45 km/u Fiat Topolino, is er daarmee voor het hele gezin een Fiat beschikbaar.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.