Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Land Rover bij Bochane Lease

Er zijn maar weinig merken, die het woord avontuur zo omarmen als Land Rover. Het merk dat sinds 1948 bestaat, heeft diverse onbewoonde gebieden, bereikbaar gemaakt. Zo gaat het gerucht dat voor meer dan 50% van de bevolking, een Land Rover de eerste auto was die ze ooit hebben gezien. Voor welk model je ook gaat, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de sportieve Range Rover sport, of ga voor de avontuurlijke Land Rover Defender. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

land rover

Verschillende subcategorieën

Land Rover bestaat op dit moment uit drie verschillende subcategorieën: Range Rover, Defender en Discovery. Voor absolute topprestaties op het onverhard, is de Land Rover Defender de ideale auto. Sneeuw, zand, modder of berg, de Defender brengt je er doorheen. De Range Rover en Discovery zijn hier overigens ook zeer goed in. Range Rover legt de focus meer op luxe en ruimte terwijl de Land Rover Discovery hier tussen in zit.

land rover

Ruimte en elektrificatie

Als ruimte een prioriteit heeft, dan is de Land Rover Defender 130 een ideale oplossing. Zowel de Defender als de Discovery zijn beschikbaar in zevenzits-configuratie. Elektrificatie is ook een belangrijk element van nieuwe land Rover modellen. Zo zijn diverse modellen voorzien van een Plug-In Hybride motorisering en is de nieuwe Range Rover ook volledig elektrisch verkrijgbaar.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.