Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Nissan bij Bochane Lease

Kiezen om een Nissan te leasen, doe je omdat een stoere maar betrouwbare auto hoog op je lijst staat. Ruimte voor zeven personen, volledig elektrisch of juist compact zijn de dingen die jij zoekt in je volgende leaseauto. Bij Bochane Lease ben je dan op de juiste plek, want met een groot aanbod van modellen van alle merken, is er voor iedere leaserijder een mooie oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid bij Bochane

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus stap nu in je nieuwe Nissan Qashqai of ga geruisloos onderweg in de Nissan Ariya. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

elektrisch rijden?

Nissan: Elektrisch Voorop, Altijd.

Nissan heeft een rijke historie als het gaat om innovatie. Zo wist het Japanse merk in 2010 vriend en vijand te verrassen met de volledig elektrische Nissan Leaf. Daarmee heeft het de eerste massa geproduceerde elektrische auto op de markt gebracht. Inmiddels heeft Nissan verschillende elektrische oplossingen waarmee het nog altijd voorop loopt op andere merken. Denk hierbij aan de opvallende Nissan Ariya die tot wel 500 kilometer bereik heeft zonder op te laden. Elektrisch je bestellingen doen in een Zero-emmision zone? Dan is de Nissan Townstar EV een perfecte keuze.

ook belangrijk

Elektrisch rijden zonder laden

Geen zin om te laden maar wel de behoefte om elektrisch te rijden? Kies dan voor een Nissan Qashqai of X-Trail met e-Power. De aandrijving vindt plaats via een elektromotor, maar wordt opgeladen dankzij een benzinemotor. Dat betekent wèl het soepele van elektrisch rijden, maar niet het opladen van een EV. Waar de keuze ook op valt, weet dat bij Bochane Lease je onderweg bent met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak.

Nissan

snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk

Leasen bij Bochane

Allemaal leuk en aardig, maar waarom zou ik voor Bochane Lease moeten kiezen? Dat is vrij simpel, bij ons ben je meer dan alleen berijder nummer 1316. Dankzij persoonlijk contact met één van onze teamleden, is een vraag slechts één telefoongesprek verwijdert.

Het aanbieden van een all-inclusive pakket waardoor jij zonder zorgen onderweg bent, staat centraal. Of je nou een shortlease contract hebt of fleetowner bent. Wij bieden jou een op maat gemaakt pakket dat past bij de wensen die jij hebt. Denk hierbij aan elektrisch vervangend vervoer in het kader van duurzaamheid, of het niet herberekenen van meer kilometers als het verschil minder dan 20% is.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

wij nemen graag contact met je op

Laat je gegevens achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

direct BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 25 25.