Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Hyundai bij Bochane Lease

Vernieuwing staat centraal bij Hyundai. Niet alleen zijn er steeds meer modellen onder de sportieve N-Line label te vinden, maar ook een flinke stroom aan nieuwe EV-modellen. Deze twee richtingen komen ook al samen in de spectaculaire Hyundai Ioniq 5 N. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor ruimte in Santa Fe Plug-in hybrid, of kies voor voordeel met de Hyundai i10. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

modellen

Hyundai Ioniq

Hyundai staat vooraan als het gaat om de elektrische aandrijving. Met verschillende modellen zoals de crossover Kona en waterstof aangedreven Nexo biedt het een breed assortiment aan voertuigen. De ruime Hyundai Ioniq 5 is hierin perfect voor het gezin dat graag alles mee wilt nemen op vakantie. Voor nog meer bereik biedt de aalgladde Ioniq 6, één van de meest efficiënte elektrische aandrijflijnen op de markt.

Statige suv

Hyundai Santa Fe

Dat Hyundai voor iedereen wel wat aanbiedt blijkt wel als we naar de i10 kijken. Deze budgetvriendelijke hatchback biedt veel waar voor weinig geld. Aan de andere kant van het spectrum staat de zeven persoons Santa Fe Plug-In hybrid. Een statige SUV die dankzij de nieuwe stijl van Hyundai een luxe uitstraling heeft en voldoende ruimte voor het gehele gezin plus bagage.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.