Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Dacia bij Bochane Lease

Het hoeft niet altijd nieuw, nieuwer, nieuwst. Voor jou is een gepaste oplossing voor een nette prijs, veel beter dan een groter scherm en een nog groter prijskaartje. Dacia biedt jou wat je nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van het feit dat je in een nieuwe auto rijdt. Het merk zit steevast in de top 10 van best verkochte merken in Europa en biedt veel waar voor je geld. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus ga het avontuur tegemoet in de Dacia Duster, of rij voordelig elektrisch in de Spring. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Dacia’s Evolutie

Dacia: Betaalbaar, stijlvol, efficiënt

Dacia is allang niet meer het merk dat alleen maar op de centen let. Je krijgt nog steeds ontzettend veel waar voor je geld, maar daarvoor krijg je ook een auto dat er top uitziet en goed in elkaar zit. Door gebruik te maken van dezelfde technieken die Renault toepast op haar auto’s, weet Dacia de kosten laag te houden.

Kijk bijvoorbeeld naar de Dacia Spring, al enkele jaren de goedkoopste EV op de markt. Dacia heeft ervoor gekozen om alleen met een EV te komen als ze weten dat het past binnen het merk. Toen de techniek er was, is het in een compacte auto toegepast en zorgt het lage gewicht voor een net bereik. Sterker nog, qua energieverbruik per kilometer staat het gelijk met modellen van Tesla en Kia.

Ruim en betaalbaar

Budgetvriendelijke Dacia Jogger

De Dacia Jogger is een ander goed voorbeeld. Nieuwe auto’s hebben vaak geen ruimte voor 6 personen of meer. Wanneer dat wel het geval is, komt de prijs boven de € 40.000. Onbetaalbaar voor de meeste mensen, daarom biedt Dacia de Jogger aan. Ruimte voor zeven personen en zelfs in de duurdere Hybrid-uitvoering nog steeds € 10.000 goedkoper dan de concurrentie. Dus wil je het maximale uit je budget halen en met een glimlach onderweg zijn? Probeer dan eens een Dacia.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.