MijnMitsubishi Card

Onderhoud en services bij Bochane Tilburg: expertise voor je Mitsubishi

Bij Bochane Tilburg ben je aan het juiste adres voor professioneel onderhoud en uitstekende services voor jouw Mitsubishi. We begrijpen de waarde van regelmatig onderhoud om je Mitsubishi in topconditie te houden. Kies voor een onderhoudsbeurt bij ons als officiële Mitsubishi Motors dealer en ontvang gratis een MijnMitsubishi Card. Hiermee profiteer je van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice en vervangend vervoer.

MET VERTROUWEN EN PLEZIER DE WEG OP

Voordelen van onderhoud bij een Mitsubishi-specialist

Het periodieke onderhoud van je Mitsubishi bij een gespecialiseerde dealer zoals Bochane Tilburg is van onschatbare waarde. Onze experts kennen je Mitsubishi door en door en weten precies welke zorg en aandacht het nodig heeft om in optimale staat te blijven. Door tijdig onderhoud te laten uitvoeren, voorkom je niet alleen onverwachte problemen en kosten, maar behoud je ook de prestaties, veiligheid en waarde van je voertuig. Bij Bochane Tilburg streven we ernaar om jouw Mitsubishi altijd in topconditie te houden, zodat je met volle vertrouwen en plezier de weg op kunt gaan.

Jouw betrouwbare partner met de MijnMitsubishi Card

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid vormen de kern van elke Mitsubishi. Met onze toegewijde en uitstekend opgeleide monteurs en originele onderdelen tegen aantrekkelijke tarieven, garanderen we dat je altijd op je Mitsubishi kunt vertrouwen. Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparaties, wij bieden hoogwaardige service, zodat elke rit een genot blijft.

EEN SCALA AAN SERVICES

Uitgebreide services voor jouw Mitsubishi

Naast onderhoud en reparaties bieden wij een scala aan extra services om jouw Mitsubishi in optimale staat te houden:

  • MijnMitsubishi Card: ontvang gratis na elke onderhoudsbeurt.
  • Mitsubishi onderhoudscalculator: bereken in 3 stappen het onderhoudstarief.
  • Bandenservice: veiligheid en grip, zowel in zomer als winter.
  • Aircoservice: behoud een aangenaam klimaat in je auto.
  • Ruitenservice: vakkundige reparatie of vervanging door professionals.
  • APK-Keuring: wettelijk verplichte keuring met vertrouwde expertise.
  • Autoverzekering: complete dekking voor alle situaties.
  • Bandenmaat en -spanning: optimaliseer veiligheid en prestaties.

Bij Bochane Tilburg staan we voor je klaar met deskundigheid en passie voor Mitsubishi, om je rijervaring altijd en overal ongeëvenaard te houden.

SNEL EN EENVOUDIG

EEN WERKPLAATSAFSPRAAK PLANNEN