Bochane Tilburg


Bochane Tilburg
Kapitein Hatterasstraat 11
5015 BB Tilburg
013-5443330
tilburg@bochane.nl
aftersalestilburg@bochane.nl
Openingstijden

Verkoop:
Ma t/m vr: 8.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaatsreceptie:
Ma t/m vr: 08:00 – 17.00 uur

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Magazijn:
Ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Bankrekeningnummer: NL67VOWA 0733977677

Direct contact Stel hier
uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bochane Mitsubishi Tilburg

Bij onze dealer Bochane Mitsubishi Tilburg ben je op de juiste plek als het gaat om Mitsubishi voertuigen. Ontdek onze geavanceerde selectie van nieuwe Mitsubishi modellen die harmonieus samenkomen met uw levensstijl en behoeften. Maar ook als het om betrouwbare occasions gaat, kun je bij onze dealer in Tilburg terecht. Mocht je al een fantastische Mitsubishi hebben, dan begrijpen we hoe belangrijk het is om deze in een top conditie te houden. Daarom zijn we er niet alleen voor het onderhoud en de service van je voertuig, maar ook voor alle garantiezaken en pechhulp.

Over Bochane

Bij Bochane staan we voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele mobiliteitspakket. Met veelzijdige diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en dat zij tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Ook beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo word je als bestuurder bij Bochane altijd volledig ontzorgd.

Onze Bochane groep bestaat momenteel uit bijna 20 dealervestigingen, meer dan 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij, universeel autobedrijf Jan van Mourik & Zn. en 4 universele garages aangesloten bij het label Vakgarage. Met ons allen  bieden we een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten waar jij op kunt vertrouwen. Wij zijn merkdealer van Renault, Dacia, Nissan en Mitsubishi. We kiezen bewust voor deze merken vanwege de sterke focus op kwaliteit en voortgang.

Diensten bij Bochane Mitsubishi Tilburg

Bij onze vestiging in Tilburg kun je terecht voor de volgende diensten:

Nieuwe modellen

Ontdek onze geavanceerde selectie van nieuwe Mitsubishi modellen die harmonieus samenkomen met uw levensstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige SUV, een compacte stadsauto of een milieuvriendelijke hybride, bij Bochane Mitsubishi Tilburg vind je het perfecte voertuig. Onze deskundige teamleden staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Occasions

Naast nieuwe modellen kun je bij Bochane Mitsubishi Tilburg ook terecht voor betrouwbare tweedehands Mitsubishi’s. Hier vind je een breed assortiment aan Mitsubishi occasions. Van ruime gezinsauto’s tot compacte stadsauto’s en krachtige SUV’s. Of je nu een praktische auto zoekt voor het gezin, een handige stadsauto nodig hebt of toch naar een SUV verlangt. Onze Mitsubishi occasions geven de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid die aansluiten bij iedere behoefte.

Onderhoud en service

Voor professionele onderhoud en service werkzaamheden aan uw Mitsubishi ben je aan het juiste adres bij deze dealer. We weten dat het belangrijk is om regelmatig een goede onderhoudsbeurt uit te voeren bij jouw Mitsubishi, zo houdt je jouw voertuig in een top conditie. Als officiële Mitsubishi Motors dealer ontvang je een gratis MijnMitsubishi Card. Met deze kaart profiteert u van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief de woonplaatsservice en vervangend vervoer.

Pechhulp

Bij ons ben je met de MijnMitsubishi Card verzekerd van snelle hulp bij pech. Onze experts repareren de auto ter plaatse of brengen hem indien nodig naar Bochane Tilburg. Dit is immers dé plek waar we alles over jouw Mitsubishi weten. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar, ook in jouw eigen woonplaats.

Battery Repair

Voorkom onverwachte stilstand na een lange dag werken of tijdens een vakantierit. Wij zijn experts in Mitsubishi-accu’s en zorgen snel voor vervanging bij ons accu reparatiecentrum in Tilburg. We bieden scherpe tarieven en hebben ervaren monteurs.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u contact opnemen met Bochane Mitsubishi Tilburg? Dat kan! Bel ons op het telefoonnummer 013 544 3330, mail naar tilburg@bochane.nl of kom langs bij de dealer.