Vertrouwen in uw Dacia vinden wij bij Bochane Dacia erg belangrijk, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Wij onderscheiden ons met een nieuw onderhoudsprogramma, waarbij u samen met de service-adviseurs van Dacia Bochane bepaalt welk onderhoud het beste bij uw Dacia past. Daarbij gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen en zullen wij zorgen voor transparante prijzen. Uiteraard stemmen wij deze ook vooraf met u af.

Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats! Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met de dichtstbijzijnde Bochane Dacia vestiging.

Vraag een onderhoudsofferte aan Maak een afspraak

Olieverversbeurt vanaf € 109,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. De service-adviseur van Bochane Dacia kan u voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

Budgetbeurt vanaf € 169,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Dacia Onderhoudsbeurt vanaf € 209,-

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt uw auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Dacia Onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur van Bochane Dacia ook een proefrit met uw Dacia om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Kortom, geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

* exclusief roetmeting diesels