Klaar voor een digitale kennismaking met uw auto? Wij wel!

Dacia modellen

 • Dacia SPRING ELECTRIC

  Dacia SPRING ELECTRIC
  De betaalbare 100% elektrische Dacia. Binnenkort bij Bochane.
  Bekijk de actie
 • Wat is uw auto waard?

  Gratis taxatie
  Gratis inruilofferte
  Vraag een inruilofferte aan voor één van onze Dacia modellen.
  Selecteer een model
 • Dacia acties

  Voor de scherpste en beste deal kiest u Bochane Dacia. Maak online een offerte via onze website en ontvang direct de inruilprijs voor uw huidige auto.

  Voorwaarden

  © 2020 – Alle rechten voorbehouden.

  * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze acties zijn alleen geldig op de voorraadmodellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig van 1-09-2020 t/m 04-01-2021 met een uiterste registratiedatum van 30-04-2021. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

  Op de Dacia Duster uit de voorraad ontvangt u van 04-11-2020 tot 30-11-2020 en met een uiterste registratiedatum van 31-12-2020 een accessoire cheque ter waarde van € 500,-.

  ** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

   

  Bochane Dacia scoort gemiddeld een 8.8
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 1062 beoordelingen
  Bekijk reviews