Bochane Zakelijk

Zakelijke auto:

Bochane als mobiliteitsadviseur

Mobiliteit is een onmisbare behoefte in de samenleving. Wist je dat de gemiddelde Nederlander 14% van het besteedbare inkomen uitgeeft aan mobiliteit? Door het aanbieden, onderhouden, repareren en financieren van voertuigen ondersteunen we bij Bochane mobiliteit. 

Bochane Groep heeft een volledig aanbod aan mobiliteitsdiensten. Voor zakelijke klanten is een zakelijke auto erg interessant. Ben je bijvoorbeeld een wagenparkbeheerder, Zzp’er, of ben je eigenaar van een MKB+ bedrijf? En ben je op zoek naar een mobiliteitspartner of zoek je mobiliteitsadvies over het huidige of toekomstige wagenpark? Lees dan zeker verder of neem direct contact op met de mobiliteitsadviseur uit de regio voor meer informatie over bijvoorbeeld het verduurzamen van het wagenpark. 

Wagenparken zijn voor Bochane altijd maatwerk. Ieder bedrijf heeft andere wensen over de samenstelling van haar wagenpark en heeft daarmee behoefte aan een uniek uitgewerkt mobiliteitsplan.

Niels van den Born
Manager Bochane Zakelijk

Wagenparkbeheer met óf door Bochane

Met alle nieuwe wet- en regelgevingen is het beheren van een wagenpark niet meer zo eenvoudig als het was. Het wagenpark moet vernieuwd worden, er moet rekening gehouden worden met de CO2-uitstoot. Als er elektrisch wordt gereden, moet er advies over laadpalen komen richting de berijders. Dit alles (én veel meer!) kan Bochane voor de wagenparkbeheerder verzorgen. Onze adviseur maakt graag een wagenparkscan om te bekijken waar de verbeter- of verduurzaampunten liggen voor het huidige rijdende wagenpark. Uiteindelijk toe aan nieuwe zakelijke auto’s? Bij Bochane worden er verschillende lease- en financieringsmogelijkheden aangeboden voor een zakelijke auto. Dit doen we onder andere vanuit het centrale Business Center in Apeldoorn.

Leasemaatschappij? Bochane Zakelijk heeft één aanspreekpunt

Bij Bochane is er ook een team dat enkel en alleen klaar staat voor de zakelijke klant. Hierdoor hebben leasemaatschappijen bij ons één aanspreekpunt voor de zakelijke auto. Ze voorzien de leasemaatschappij van courante voorraadlijsten, advies op maat, eventueel contact met de berijder over de aflevering of onderhoud. Wel zo makkelijk.

Fiscale voordelen voor ondernemers

Voor Zzp’ers en ondernemers zijn onze adviseurs ook in te schakelen om alles te weten te komen over welke voordelen er waar te halen zijn voor ondernemers op het gebied van mobiliteit. De mobiliteitsadviseurs laten zich maandelijks bijscholen over de laatste fiscale ontwikkelingen. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn om juist nu te investeren in een (deels) elektrisch wagenpark. Benieuwd naar de voordelen van een auto zakelijk rijden? Neem contact op met de specialist uit je regio.

Advies in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel duurzaam ondernemen, mag vandaag de dag niet ontbreken in de strategie van een bedrijf. We geven graag nieuwe inzichten over mobiliteit, rekening houdende met de ecologische omgeving. De mens, milieu en de maatschappij staan hierbij centraal. Geloof ons, dit kan echt wel leuk zijn!

Aanbod van de zakelijke auto bij Bochane

Bochane is officieel merkdealer van Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, BYD en SMARTBOX. We zijn van Almere tot Zeist en van Boxmeer tot aan Deventer met meerdere vestigingen te vinden in Nederland. Ook voor het laten spuiten of bestickeren van je zakelijke auto ben je bij Bochane aan het juiste adres.

De zakelijke auto van Renault

Vanuit het merk Renault kunnen we de betaalbare EXPRESS, de ‘Van of the Year’ KANGOO, de populaire TRAFIC en de grote MASTER aan jouw bedrijf leveren. De zakelijke auto’s van Renault zijn te verkrijgen in benzine- en dieselvarianten, maar ook volledig elektrische versies zijn leverbaar. Zeer binnenkort kunnen we zelfs zakelijke auto’s op waterstof leveren.

De zakelijke auto van Nissan

Het gehele bedrijfswagenprogramma van Nissan is in 2022 volledig vernieuwd. Het assortiment van Nissan bestaat uit de TOWNSTAR, de PRIMASTAR en de INTERSTAR.

Smartbox bij Bochane

De Bochane Groep is partner in het dealernetwerk van SMARTBOX. Dit betekent dat je voor bedrijfswagenopbouw op chassis cabines van elk merk bij Bochane aan het juiste adres bent. Wij verzorgen dus niet alleen de aankoop van een chassis cabine, maar bieden een compleet product met de opbouw, het onderhoud en het schadeherstel van alle merken zakelijke auto’s in het wagenpark.

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt bijna 20 autobedrijven, ruim 20 schadevestigingen onder naam Boekhorst Autoschade, een lease- en verhuurmaatschappij en universele garages onder de namen Jan van Mourik & Zn. en Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Ter uitbreiding van het team

Ter uitbreiding van het team