Garantie

De afleverpakketten van Bochane.

bekijk vestigingen

Garantievoorwaarden

Als klant heb je bepaalde consumentenrechten bij aankoop van een occasion. Deze wettelijke garantieperiode van 12 maanden, is echter een groot grijs gebied als het gaat om wat daaronder valt en wie er verantwoordelijk is.

Om zekerheid te bieden heeft de Bochane Groep voor alle 2.000+ occasions verschillende afleverpakketten. Het voordeel van een Bochane afleverpakket merk je al vanaf het moment dat je de handtekening hebt neergezet.

Afleverbeurt

Bij aanschaf van het Bochane Basispakket, voor € 795, wordt de auto APK gecontroleerd en is deze minimaal 1 jaar geldig. Tevens worden alle vloeistoffen gecontroleerd en krijgt de auto een uitgebreide BOVAG 40 punten Check. Ook garanderen wij dat de auto de eerste 6 maanden of 7.500 kilometer geen onderhoud nodig heeft.

Bovag garantie

Voor nog meer zekerheid krijg je tevens 12 maanden Bovag garantie. Dit klinkt wellicht vergelijkbaar met de wettelijke garantieperiode van 12 maanden, maar is veel meer gericht op de consument. Zo valt vrijwel ieder gebrek onder deze garantie, ongeacht merk, kilometerstand of leeftijd.

Daarnaast is de verantwoordelijkheid duidelijk vastgelegd bij het autobedrijf, waardoor vervelende discussies achterwege blijven. De Bovag Garantie wordt dan ook wel gezien als de garantie zonder gedoe.