Junior Verkoopadviseur bij Bochane

Werken bij de Bochane Groep

Kom werken bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland.

Aandacht voor ontwikkeling

Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met ruim 50 vestigingen én een personeelsbestand van meer dan 800 medewerkers. Wij vertegenwoordigen de merken Renault, Nissan, Dacia en Mitsubishi. Naast de merkvertegenwoordiging zijn er bij ons altijd meer dan 1.500 occasions beschikbaar. Onder de Bochane Groep vallen ook Boekhorst Autoschade, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur en Van Oort Truck Rent.

Wat wij het belangrijkste vinden? Het centraal stellen van de mens. Dat geldt voor onze klanten én voor ons personeel! Bij de Bochane ben jij namelijk geen nummer, maar een mens. Het personeelsbeleid is sociaal en mensgericht. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waar jij samen met al jouw hardwerkende collega’s iedere dag werkt voor het beste resultaat.

Bochane wil de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevorderen en investeert hier volop in. Medewerkers kunnen hierdoor nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief blijven werken. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, door middel van het aanbieden van opleidingen. Daarnaast heb je veel mogelijkheden om door te stromen naar andere (hogere) functies door de omvang van ons bedrijf.

Wat kun je bij ons verwachten?

“Bochane Groep is een ambitieus familiebedrijf waar wij open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en hierin word je ook gestimuleerd. Intern opleiden en vervolgens binden aan Bochane staan hoog in het vaandel. Ik ben trots om onderdeel te zijn van Bochane.”

Goede werkomstandigheden en een prettige werksfeer;

De kans om jezelf te ontwikkelen, er is voldoende ruimte voor specialisaties én opleidingen;

Een goed salaris met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;

Een uitdagende baan bij één van de grootste autodealers van Nederland.

Een echt familiebedrijf met meer dan 700 enthousiaste medewerkers

Constante groei en ontwikkeling van het bedrijf

Waar staan we voor?

Bij Bochane geven we mensen dagelijks de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen. Met Bochane tref je een bedrijf met een eigen karakter, bestaande uit unieke eigenschappen en waarden.

Eenheid, ambitie, respect en trots zijn onze menselijke waarden. Het zijn de medewerkers die hier invulling aan geven. Zij bieden de klant een naadloze invulling van mobiliteit van topkwaliteit.

Kernwaarden Bochane Groep Eenheid

Eenheid

Kernwaarden Bochane Groep Ambitie

Ambitie

Kernwaarden Bochane Groep Respect

Respect

Kernwaarden Bochane Groep Trots

Trots

Het Bochane Groep Familiefestival

Bij Bochane Groep zijn we een grote familie. Hier staan we graag bij stil. Om de collega’s te bedanken voor hun inzet en het thuisfront voor hun support, organiseert Bochane Groep ieder jaar een mooi bedrijfsfeest. In september 2023 was dit met een Foodfestival. Met live muziek, verschillende activiteiten voor alle leeftijd, lekker eten en drinken en een nazomers zonnetje werd deze dag een groot feest!

Wil jij net als de organisatie vooruit?

Dan helpt Bochane jou graag om:

 1. Jouw vakmanschap in het specifieke vakgebied te ontwikkelen;

 2. Innovatie mogelijk te maken;

 3. Kwaliteit te kunnen leveren.

Met dit als uitgangspunt is Bochane Groep een leuke en dynamische werkgever om voor te werken. Je werkt gegarandeerd in een prettige sfeer om met de mobiliteit van onze klant bezig te zijn. Met elkaar zetten we ons in om mensen elke dag vooruit te helpen.

Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk dan alle mogelijkheden bij jou in de buurt!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!