Junior Verkoopadviseur bij Bochane

Werken aan de toekomst bij de Bochane Groep

Kom leren en werken bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland.

Aandacht voor leren en ontwikkelen

Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met ruim 50 vestigingen én een personeelsbestand van meer dan 1000 medewerkers. Wij vertegenwoordigen de merken Renault, Nissan, Dacia en Mitsubishi. Naast de merkvertegenwoordiging zijn er bij ons altijd meer dan 1.200 occasions beschikbaar. Onder de Bochane Groep vallen ook Boekhorst Autoschade, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur en Van Oort Truck Rent.

Bochane Groep wil leerlingen en stagiairs opleiden en enthousiasmeren om na de leerperiode in ons bedrijf in te stromen. Hier wordt dan ook volop in geïnvesteerd. Als leerling verricht je, onder begeleiding van een erkend leermeester, diverse werkzaamheden die passen binnen jouw opleidingsniveau en bevoegdheden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waar jij samen met al jouw hardwerkende (leerling-) collega’s iedere dag werkt voor het beste resultaat.

De privileges van leren bij

Bochane Groep:

  Een rijbewijs*;

  Baangarantie;

  Leuke projecten voor leerlingen;

  Werken aan je toekomst;

  BBQ’s & borrels;

  Leuke uitjes/activiteiten.

Bij Bochane Groep vinden wij het belangrijk dat je als leerling goed wordt begeleid, zodat je na een leerperiode ook daadwerkelijk bij ons kan blijven werken. En hoe leuk is het als je bij een autobedrijf werkt, om dan ook met de auto naar je stage / werk te kunnen? Daarom krijg je van ons een rijbewijs!

Daarnaast investeren wij graag in je toekomst. Daarom hebben een community gevormd van leerlingen die binnen de groep werken. Zij werken samen aan een project om zodoende van elkaar te leren. Tevens investeren wij in samenwerkingen met scholen als ROC, de HAN Academie Engineering en Automotive en in de Autoschadeherstel Academy.

Lees meer over:
1. HAN Academie Engineering en Automotive
2. Autoschadeherstel Academy
3. Leuke projecten voor leerlingen
4. Leermeesters en stagebegeleiders
5. Tour de Thijs
6. Bochane Lease Erkend leerbedrijf


*Alleen van toepassing bij BBL dienstverband.

Werken aan de toekomst

Ieder jaar heeft de Bochane Groep een bijzonder studentenproject genaamd Werken aan de toekomst. In 2023 was dit het Restomod project waarin de leerlingen van drie voertuigen een echte Restomod hebben gemaakt.

Om leerlingen een realistisch beeld te geven van de werkomgeving zijn er in samenwerking met het ROC twee video’s gemaakt waarin de werkzaamheden aan schadeherstel en als autotechnicus duidelijk in beeld worden gebracht. Bekijk ze hieronder.

Zijn wij op zoek naar jou?

Wil je graag bij Bochane werken en wil je samen met ons kijken waar de mogelijkheden liggen?

Stuur dan een open sollicitatie. Wellicht hebben we (binnenkort) een leuke uitdaging voor jou!

Hoe werkt het?

Formulier: vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op

Telefoon: zodra we je sollicitatie ontvangen hebben streven wij ernaar je zo snel mogelijk te bellen voor een telefonische kennismaking.

Gesprek: zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Solliciteer in 1 minuut!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.