Junior Verkoopadviseur bij Bochane

Werken aan de toekomst bij de Bochane Groep

Kom leren en werken bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland.

Aandacht voor leren en ontwikkelen

Bochane Groep is één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met ruim 50 vestigingen én een personeelsbestand van meer dan 700 medewerkers. Wij vertegenwoordigen de merken Renault, Nissan en Dacia. Naast de merkvertegenwoordiging zijn er bij ons altijd meer dan 1.200 occasions beschikbaar. Onder de Bochane Groep vallen ook Boekhorst Autoschade, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur en Van Oort Truck Rent.

Bochane Groep wil leerlingen en stagiairs opleiden en enthousiasmeren om na de leerperiode in ons bedrijf in te stromen. Hier wordt dan ook volop in geïnvesteerd. Als leerling verricht je, onder begeleiding van een erkend leermeester, diverse werkzaamheden die passen binnen jouw opleidingsniveau en bevoegdheden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waar jij samen met al jouw hardwerkende (leerling-) collega’s iedere dag werkt voor het beste resultaat.

In deze korte video legt Thijs Bochane je graag uit wie wij zijn en waarom je bij ons wil leren en werken. Bekijk snel het vacature aanbod. Hopelijk past een van de vacatures jou. Zo niet, schroom niet om een open sollicitatie te sturen!

De privileges van leren bij

Bochane Groep:

  Een rijbewijs*;

  Baangarantie;

  Leuke projecten voor leerlingen;

  Werken aan je toekomst;

  BBQ’s & borrels;

  Leuke uitjes/activiteiten.

Bij Bochane Groep vinden wij het belangrijk dat je als leerling goed wordt begeleid, zodat je na een leerperiode ook daadwerkelijk bij ons kan blijven werken. En hoe leuk is het als je bij een autobedrijf werkt, om dan ook met de auto naar je stage / werk te kunnen? Daarom krijg je van ons een rijbewijs!

Daarnaast investeren wij graag in je toekomst. Daarom hebben een community gevormd van leerlingen die binnen de groep werken. Zij werken samen aan een project om zodoende van elkaar te leren. Tevens investeren wij in samenwerkingen met scholen als ROC, de HAN Academie Engineering en Automotive en in de Autoschadeherstel Academy.

Lees meer over:
1. HAN Academie Engineering en Automotive
2. Autoschadeherstel Academy
3. Leuke projecten voor leerlingen
4. Leermeesters en stagebegeleiders
5. Tour de Thijs
6. Bochane Lease Erkend leerbedrijf


*Alleen van toepassing bij BBL dienstverband.

Om leerlingen een realistisch beeld te geven van de werkomgeving zijn er in samenwerking met het ROC twee video’s gemaakt waarin de werkzaamheden aan schadeherstel en als autotechnicus duidelijk in beeld worden gebracht. Bekijk ze hieronder.

Werken aan de toekomst

In 2023 is ‘Werken aan de toekomst’ opgericht. Een community bouwen van leerlingen bij Bochane Groep met als doel leerlingen en de verschillende vestigingen en specialismen aan elkaar te binden. Zo kan je veel van elkaar leren en werken we samen aan jouw toekomst! Hiervoor zijn verschillende bijeenkomsten georganiseerd en is het project ‘Restomod’ opgetuigd.

Wil je graag bij Bochane werken en wil je samen met ons kijken waar de mogelijkheden liggen?

Stuur dan een open sollicitatie. Wellicht hebben we (binnenkort) een leuke uitdaging voor jou!

Hoe werkt het?

Formulier: vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op

Telefoon: zodra we je sollicitatie ontvangen hebben streven wij ernaar je zo snel mogelijk te bellen voor een telefonische kennismaking.

Gesprek: zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Solliciteer in 1 minuut!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Zijn wij op zoek naar jou?

  Aangenaam.

  Wij zijn Bochane Groep

  Mobiliteit is sinds de oprichting van de Bochane Groep in 1984 onze grootste passie. We zetten ons in om iedereen snel en veilig (weer) op pad te helpen. Met een grote ambitie en gezond rendement biedt ons regionaal georiënteerd familiebedrijf vertrouwde totaaloplossingen binnen de mobiliteitsbranche.

  Waar staan we voor?

  Bij Bochane geven we mensen dagelijks de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen. Met Bochane tref je een bedrijf met een eigen karakter, bestaande uit unieke eigenschappen en waarden.

  Eenheid, ambitie, respect en trots zijn onze menselijke waarden. Het zijn de medewerkers die hier invulling aan geven. Zij bieden de klant een naadloze invulling van mobiliteit van topkwaliteit.

  Kernwaarden Bochane Groep Eenheid

  Eenheid

  Kernwaarden Bochane Groep Ambitie

  Ambitie

  Kernwaarden Bochane Groep Respect

  Respect

  Kernwaarden Bochane Groep Trots

  Trots

  Kevin Grotenhuis

  Werkplaatsmedewerker / Plaatsvervangend Chef

  Bij Kevin in de werkplaats is het altijd gezellig! Het diverse pallet aan werkzaamheden maakt zijn werk uitdagend. Hij is 10 jaar geleden bij Bochane begonnen als leerling. Inmiddels heeft hij zich opgewerkt tot Plaatsvervangend werkplaats chef. Wat hij het allerleukste vindt? Misschien dan toch wel zijn collega’s. Ontdek Kevin zijn verhaal in de video.

  Marc Jan Davelaar

  Verkoper Bochane

  Marc Jan is hard aan zijn carrière aan het timmeren. Vanuit Ede verkoopt hij nieuwe Nissan modellen en gebruikte auto’s van alle merken. Misschien herken je hem zelfs wel uit één van onze autoreviews! Wat hem dagelijks motiveert én wat hem zo bevalt bij Bochane? Ontdek het in de video.

  Wil jij net als de organisatie vooruit?

  Dan helpt Bochane jou graag om:

   Jouw vakmanschap in het specifieke vakgebied te ontwikkelen;

   Innovatie mogelijk te maken;

   Kwaliteit te kunnen leveren.

  Met dit als uitgangspunt is Bochane Groep een leuke en dynamische werkgever om voor te werken. Je werkt gegarandeerd in een prettige sfeer om met de mobiliteit van onze klant bezig te zijn. Met elkaar zetten we ons in om mensen elke dag vooruit te helpen.

  Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk dan alle mogelijkheden bij jou in de buurt!

  Als je vooruit wil!

  Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!