Dag 1 Tour de Thijs Groningen-Hoogeveen

Tour de Thijs dag 1

Dag 1 Tour de Thijs Groningen-Hoogeveen

Wat een weddenschap wel niet kan veroorzaken!

Op 15 maart is Thijs Bochane gestart met Tour de Thijs. Een belofte die hij had gemaakt, veranderde snel naar de werkelijkheid. Want als alle vestigingen van de Bochane Groep de doelstellingen zouden halen in 2022, zou Thijs bij iedereen langskomen op de fiets. En belofte maakt schuld, dus op 15 maart is Thijs Bochane begonnen met zijn Tour door Nederland. Maar liefst 48 vestigingen worden bezocht in de aankomende maanden, waarvan de start plaats vond in Groningen.

Thijs Bochane klaar voor de start

Etappe 1 Groningen

Klaar voor de start staat Thijs met zijn fiets op een parkeerplaats in de buurt van Groningen. Zich mentaal aan het voorbereiden op de 100+ kilometer die hij vandaag gaat afleggen. De eerste etappe is echter slechts een warming-up, tien kilometer naar Boekhorst Autoschade Groningen, makkie! Voeten op de pedalen, helm op, vizier naar beneden en gaan. Het duurt nog geen 5 minuten of de eerste verrassing van de dag staat Thijs al op te wachten bij Groningen, in de vorm van Martijn Boekhorst. Hij heeft besloten om de eerste dag mee te fietsen met Thijs, als symbolisch teken van de samenwerking tussen de Bochane groep en Boekhorst Autoschade. “Dit laat ik je natuurlijk niet alleen doen!”

Thijs en Martijn

De eerste tien kilometers zijn door het gezelschap van Martijn zo voorbij. Eenmaal bij Boekhorst Autoschade Groningen worden Thijs en Martijn warm onthaald. Op de vestiging krijgen de heren een rondleiding door de werkplaats. De eerste vestiging van de dag specialiseert zich in het voorbereiden van auto’s voor de verkoop. Het verkoopklaar.nl concept zorgt ervoor dat de auto’s geheel schadevrij worden gemaakt, gereinigd, om vervolgens in een professionele studio te worden gefotografeerd.

Team Boekhorst Autoschade Groningen

Na een rondleiding door de werkplaats en een kop koffie van vestigingsmanager Henk Leeuwinga, was het tijd voor de groepsfoto en snel door naar de volgende vestiging in Oosterwolde.

Etappe 2 Groningen-Oosterwolde

De eerste echte uitdaging is nu een feit: Van Groningen naar Oosterwolde. Een etappe van 45 kilometer die de heren maar liefst door drie verschillende provincies brengt. De finishlijn, ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde, een van de nieuwste vestigingen van Boekhorst Autoschade. De vestiging is sinds februari onderdeel van Boekhorst Autoschade. Vestigingsmanager Rik de Vries en zijn team zijn de afgelopen maand druk bezig geweest om het pand te vernieuwen en de zaken op orde te krijgen. Met succes, want het team heeft een mooie start gemaakt samen, weet Rik ons te vertellen.

Tour de Tijs onderweg

Een mooie fietsroute in combinatie met een zacht zonnetje wist de pijn van het fietsen voor een groot deel goed te maken. De eerste uitdaging is overwonnen. Na een korte lunchpauze gingen Thijs en Martijn door de vestiging heen om met de medewerkers te praten. De sfeer bleek er goed in te zitten bij het nieuwe team. Een goede start die volgens Rik de Vries volledig te wijten is aan de medewerkers.

Team ABS Boekhorst Keuter oosterwolde

Dat moet natuurlijk gevierd worden met een groepsfoto. Maar helaas kunnen we niet al te lang blijven, want er wacht ons nog een laatste etappe, naar Hoogeveen.

Etappe 3 Oosterwolde–Hoogeveen

Het zachte zonnetje van de ochtend is inmiddels opgewarmd, maar de route is wel wat uitdagender. Een route van 50 kilometer naar ABS Boekhorst Hoogeveen brengt Thijs en Martijn dwars door Nationaal park Dwingelderveld. Het onverharde terrein is weliswaar zwaar op de benen, maar prachtig voor het oog. Na in totaal 4.5 uur fietsen van startpunt Groningen naar eindpunt Hoogeveen, zijn de heren blij het eindpunt in zicht te hebben. De prachtige omgeving weet een deel goed te maken, maar de kans om met de medewerkers te praten maakt het weer helemaal goed.

Tour de Thijs in Hoogeveen

Bij ABS Boekhorst Hoogeveen, informeert vestigingsmanager Daan de Ruiter dat de specialisatie hier ligt in grotere voertuigen. Door diensten als Truck- en Trailerherstel en Boekhorst Carrosseriebouw, zijn in Hoogeveen vele soorten voertuigen welkom. Dat blijkt ook, want eenmaal in de werkplaats worden de heren gelijk begroet door een grote trailer. De spuitcabines van Hoogeveen zijn extra groot en in twee delen op te splitsen. Dit zorgt ervoor dat zowel grote vrachtwagens, bussen en trailers terecht kunnen, maar dat de ruimte ook twee losse projecten kan accommoderen.

Boekhorst truck&Trailerherstel

In de spuitcabine staat er vandaag een onlangs donkergrijs gespoten laadbak van carrosseriebouw en in de andere ruimte een project dat een witte kleur krijgt. Een mooie oplossing dus voor grote en kleine projecten. Onder de indruk van een volle dag fietsen en een hoop mensen weer gesproken te hebben, is het tijd voor de laatste groepsfoto van de dag.

Team ABS Boekhorst Hoogeveen

Op 29 maart vervolgt de Tour de Thijs naar Zwolle en Emmeloord. Bekijk zijn avonturen nu ook op YouTube!

2395x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Review Smart #3 Brabus: pakt alle headlines

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Vijf redenen om voor BYD te kiezen

Lees verder
0x bekeken Team Bochane