Zakelijk rijden, scherpe prijs

Vanaf 1 januari 2025 vervalt de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens, wat betekent dat een niet-elektrische bedrijfswagen tot wel € 16.000 duurder kan worden.

Bochane is jouw partner voor zakelijke mobiliteit. Wij bieden je een ruim aanbod aan bedrijfswagens Renault, die voldoen aan jouw wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, comfort en efficiëntie.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze modellen, aanstaande afschaffing BPM-vrijstelling, emissievrije zones en SEBA-subsidie.

Handige informatie voor zakelijke rijders

Vrijstelling BPM

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. De hoogte van de BPM wordt bepaald door de CO2-uitstoot van de auto: hoe meer CO2 de auto uitstoot, hoe hoger de BPM. Vanaf 1 januari 2025 vervalt de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens, wat betekent dat een niet-elektrische bedrijfswagen tot wel € 16.000 duurder kan worden.

Deze BPM-verhoging geldt voor alle bedrijfswagens van Renault die niet volledig elektrisch of op waterstof rijden. Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling op bedrijfswagens met een benzine- of dieselmotor.

Emissievrije zones & SEBA-subsidie

Emissievrije zones zijn gebieden in steden waar alleen voertuigen met een lage of geen CO2-uitstoot mogen rijden. Het doel van deze zones is om de luchtkwaliteit te verbeteren en uitstoot te verminderen. Als je met een bedrijfswagen in een emissievrije zone wil rijden, moet je rekening houden met de regels en eisen die per stad verschillen.

2024 is het laatste jaar waarin je SEBA-subsidie kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot €5.000. Investeer daarom dit jaar nog in een elektrische bedrijfswagen van Renault of Nissan.

Inmiddels hebben de volgende gemeenten de ambitie tot invoering of een besluit tot invoering van een zero-emissiezone genomen: Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede , Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum , ’s Hertogenbosch, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiphol, Tilburg , Utrecht, Zaanstad en Zwolle.

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Ook bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je bijvoorbeeld iets weten over de verschillende uitvoeringen van de Renault? Of heb je een andere specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Ook voor tips en advies kun je ons bereiken. Je vindt onze contactgegevens op de website. Vind je het prettig als wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter door het online contactformulier in te vullen. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. *Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Twingo E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van € 2.950. Dit voordeel komt bovenop de overheidssubsidie van € 2.950 wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie. Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 30-06-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig t/m 30-06-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen.