Renault occasions bij Bochane

Bent u op zoek naar mooie en in top staat Renault occasions? Bij Bochane kunt u terecht voor al uw transport behoeften. Wij zijn een officiële dealer van Renault en wij helpen u graag verder bij de manier waarop u vooruit gaat. Bochane is dan ook een ‘alles onder één dak’ autodealer. Zo hebben wij een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. Wij kunnen daarmee voor alle activiteiten rondom uw Renault occasion zorgen.

De populairste Renault occasions modellen

Renault occasions

Renault kent een veelzijdig aanbod aan vervoersmiddelen. Zo varieert dit aanbod van grotere gezinsauto’s tot aan handige en kleine stadsauto’s. Dit aanbod geldt ook voor Renault occasions. Wanneer u overweegt een tweedehands auto te kopen, dan wilt u natuurlijk geen risico’s lopen. U moet kunnen vertrouwen op de auto, al helemaal wanneer u een gezin heeft of wanneer u meerdere personen vervoert. De Renault occasions garanderen fijne ritten zonder hobbels in de weg.

Renault is al jaren een geliefd automerk in Nederland. Dat is dan ook niet zo zonder reden. Dit Franse automerk staat al tijden bekend om de goede kwaliteit auto’s en occasions die zij ontwerpen en produceren. Dat kan ook niet missen, aangezien zij hun eerste auto in 1898 al uit hebben gebracht. Decennia later zijn bekende en populaire modellen van Renault de Renault Twingo, Renault Clio en de Renault Captur. Ook de Renault Mégane en Renault Kadjar zijn bekende modellen van het Franse automerk. Andere populaire Renault occasions modellen zijn:

Vele soepele ritten in Renault occasions

De vele soepele ritten in Renault occasions worden gegarandeerd door de 7 zekerheden van Renault. Zo heeft de Renault tweedehands vaak een lage tellerstand die niet hoger is dan 100.000 kilometer op het moment van aankoop en is hij niet ouder dan 60 maanden. De kilometerstand is met behulp van een teller rapport van het RDW gecontroleerd. Hierdoor weet u zeker dat de juiste kilometerstand wordt aangegeven. Dit heeft natuurlijk invloed op de waarde van de auto en het onderhoud ervan. Daarnaast geniet u van een garantietermijn afhankelijk van de kilometerstand.

Een proefrit in de Renault occasions

Het kopen van een auto is een aankoop die u niet zomaar doet. Daarom is het belangrijk om een Renault dealer occasion te kiezen die echt bij u past. U weet natuurlijk beter of u de juiste keuze maakt als u de Renault occasions volledig in actie heeft gezien. Daarom is het mogelijk om bij Bochane een proefrit aan te vragen. Dit moedigen wij dan ook erg aan. Zo weten wij dat u zeker de juiste Renault occasion kiest en veel plezier aan uw nieuwe auto gaat beleven. Neem voor een proefrit contact op met de Bochane dealer waar uw potentieel nieuwe Renault occasion staat en maak een afspraak!

Waar vindt u de Renault occasions bij Bochane?

Bochane is een Renault dealer occasions en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. Zo kunt u Renault occasions van top kwaliteit vinden bij de volgende vestigingen: Almere, Apeldoorn, Arnhem, Boxmeer, Deventer, Ede, Elst, Harderwijk, Lelystad, Lochem, Nijmegen, Veenendaal, Zeist en Zutphen. Wilt u de Renault occasions bekijken? Neem dan contact op met de vestiging waar uw nieuwe auto zich bevindt.

Waarom kiezen voor Renault occasions?

Zoals hierboven al benoemd is Renault een frans automerk dat onder andere personenauto’s, trucks en bedrijfswagens fabriceert. De autofabrikant is opgericht door Louis Renault samen met hulp van zijn twee broers. Waar ze begonnen met een passie voor auto’s, hebben ze deze passie uit kunnen laten groeien tot een wereldmerk met allerlei verschillende transportmiddelen. De auto’s werden gebouwd in de achtertuin van hun ouderlijk huis. Maar toen de vraag naar de creaties van Renault zo steeg, was het tijd om op te schalen. Louis vertrok naar Amerika en bekeek samen met Henry Ford de productiefaciliteiten van Henry. Na terugkeer had Louis een nieuwe visie voor zijn autobedrijf, namelijk Renault tot een van de grootste autofabrikanten in Frankrijk maken. Na een tijdje werd Renault ontdekt door andere zakenmannen uit Europa, waarna Renault al snel aan zijn internationale opmars begon.

Renault gaat voor een duurzame toekomst om een duurzame wereld te creëren zodat toekomstige generaties hier ook nog van kunnen genieten. Daarom is het de missie van Renault om iedere dag de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit doen zij door te produceren in milieuvriendelijke fabrieken, auto’s te ontwikkelen die een lage CO2-uitstoot hebben en door gerecycled materiaal te gebruiken voor hun geproduceerde auto’s. Door innovatie streven ze ernaar om uw alledaagse leven in de auto te vergemakkelijken. Uw veiligheid is daarbij de top prioriteit.

Op dit moment heeft Renault een uitgebreid aanbod aan verschillende modellen die worden aangedreven door een duurzamere brandstof. Hierbij kunt u denken aan Bi-Fuel, hybride auto’s en volledig elektrische auto’s. Van de elektrische auto’s is de Renault Zoë het meest geliefde model. Geniet van de stilte en het soepele rijden van een elektrische auto. Daarnaast rijdt u zonder uitstoot en bespaart u geld. Het opladen van de batterij is namelijk goedkoper dan tanken en de onderhoudskosten zijn lager. Zo hoeven de distributieriem of bougies nooit meer vervangen te worden. Ook zijn er voordelen wanneer u met een elektrische auto in steden rijdt, zo kunt u in sommige steden namelijk zelfs gratis parkeren. Ook tussen de Renault occasions bij Bochane kunt u kiezen uit een breed assortiment aan elektrische auto’s zoals de Renault Zoë of hybride versies als de Renault Clio.