Renault onderhoud


Houd jouw Renault in top conditie!

Jouw Renault dient goed onderhouden te worden zodat jij als bestuurder kunt blijven genieten van de juiste rijervaring. Door tijdig onderhoud voorkom je bovendien kosten in de vorm van eventuele reparaties. Bochane Renault biedt professioneel onderhoud voor iedere Renault. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van Renault onderhoud.Het uitvoeren van Renault onderhoud is belangrijk wanneer jij jouw Renault zo lang mogelijk in topconditie wilt houden. Een topconditie betekent op den duur minder reparatiekosten en gedurende het gebruik uiteraard een hogere veiligheidsgarantie. De auto behoudt daarnaast ook langer zijn waarde wanneer er tijdig Renault onderhoud uitgevoerd wordt. Bij Bochane kun je terecht voor gespecialiseerd Renault onderhoud. Als Renault dealer hebben wij vakkundige specialisten aan het werk die de Renault onderhoudsbeurt als geen ander kunnen uitvoeren. Bekijk op deze pagina alle soorten Renault onderhoud die er zijn en ontdek welke het best geschikt is voor jouw auto!

Het belang van goed onderhoud voor jouw auto

Jouw Renault dient goed onderhouden te worden zodat jij als bestuurder kunt blijven genieten van een optimale rijervaring zonder een vergrote kans op pech of ongelukken. Door tijdig onderhoud voorkom je bovendien kosten van eventuele reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. Bochane Renault biedt professioneel onderhoud voor iedere Renault waardoor jij volledig kunt vertrouwen op jouw auto en met een goed gevoel de weg op kunt. Er zijn verschillende onderhoudsprogramma’s beschikbaar zodat het Renault onderhoud altijd op maat kan worden uitgevoerd.

Renault onderhoud op maat

Het onderhoudsprogramma van Renault staat voor helderheid en transparantie. Door middel van een duidelijk concept kun je op basis van je persoonlijke situatie en jaarlijks aantal kilometers een keuze maken uit diverse soorten onderhoud. Zo weet je zeker dat jouw auto het onderhoud krijgt wat hij nodig heeft en betaal je niet onnodig te veel voor het Renault onderhoud van jouw auto. Voor auto’s van voor 2012 zijn er drie programma’s waaruit je kunt kiezen en voor auto’s van na 2012 zijn er twee programma’s beschikbaar. De programma’s worden hieronder kort toegelicht maar je kunt ook direct in dit programma  zien welk onderhoud bij jouw Renault past. Je kunt ook klikken op de diverse onderhoudsprogramma’s zodat je een uitgebreid beeld krijgt van het programma

Verschillende onderhoudsplannen gebaseerd op bouwjaar

Bij Renault onderhoud maken we onderscheid tussen verschillende onderhoudsprogramma’s. Dit doen we zodat we specifiek voor jouw situatie het beste onderhoud kunnen aanbieden. Welk onderhoudsprogramma het best geschikt is voor jouw auto bepalen we door te kijken naar het model, het bouwjaar (voor of na 2012) en het aantal gereden kilometers. 

Renault van na 2012

Renault Onderhoudsbeurt A Renault Onderhoudsbeurt B Renault Onderhoudsbeurt A+B

Renault van voor 2012

Renault Olieverversbeurt  Renault Budgetbeurt Renault Onderhoudsbeurt

Bereken direct uw onderhoudskosten

Renault na 2012

Voor nieuwe modellen (na 2012) geldt dat we een A-, B-, of A+B-onderhoudsbeurt uitvoeren. Voor onderhoud in de jaren 1,3,5 en daarna, dienen we meestal onderhoudsbeurt A toe. In de even jaren, 2,4,6, etc. jaar oud kiezen we voor de B-service. Tijdens een A-servicebeurt controleren we het voertuig op de door Renault aanbevolen punten en vervangen we het interieurfilter. Het verversen van olie en oliefilter maakt deel uit van de B-service en we controleren de auto uiteraard ook op de door Renault voorgeschreven punten. We verwijzen naar het specifieke Renault-onderhoudsschema en voeren het kenteken en de kilometerstand van de auto in om een nauwkeurig advies te krijgen. Het advies dat nu voor die Renault wordt aanbevolen, wordt automatisch door het Renault-systeem gegeven. Als de Renault bovendien een bepaalde leeftijds- en kilometerdrempel heeft bereikt, kunnen de A- en B-services samen nodig zijn (=A+B-service).

Renault van voor 2012

De Renault auto’s van voor 2012 hebben andere behoeftes qua onderhoud dan de nieuwe modellen. Daarom heeft Bochane speciale onderhoudsprogramma’s voor de modellen van voor 2012. Om ervoor te zorgen dat de motor van jouw Renault topprestaties blijft leveren, voeren we tijdens het Renault onderhoud altijd minimaal een olieverversbeurt uit. Vervolgens kijkt een van onze Renault specialisten nauwkeurig naar jouw auto om te beoordelen of het basis Renault onderhoud voldoende is. Als er aanvullend Renault onderhoud nodig is zal de adviseur de budgetbeurt aanraden. Bij de budgetbeurt worden de essentiële onderdelen van jouw auto goed gecontroleerd en wanneer nodig bijgesteld of vervangen. Tot slot adviseren we in sommige gevallen de volledige onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt controleren we de hele auto van top tot teen. We lezen de elektronica van de auto uit en maken zelfs een proefrit om te controleren of alles helemaal klopt. Voor uitgebreide informatie over de verschillende onderhoudsbeurten kun je op de links klikken of contact opnemen met één van onze vestigingen.

De garantie van Bochane Renault:

Wanneer je jouw auto aflevert voor Renault onderhoud bij Bochane ben je verzekerd van een aantal grote voordelen. De voordelen van Renault onderhoud bij een Renault dealer zoals Bochane geeft jou de zekerheid dat jouw auto in de beste handen is bij Bochane. Tijdens het Renault onderhoud bieden wij de volgende garantie: Het gebruik van originele onderdelen. De beste Renault onderhoudsprijzen De garantie van 1 jaar op onderdelen en het betaalde arbeidsloon. De knowhow en training van de importeur. Specifieke gereedschappen en uitrustingen van het merk. Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden

Boek dus vandaag nog jouw afspraak bij de dichtstbijzijnde Bochane vestiging voor het beste Renault onderhoud voor jouw auto en geniet nog vele veilige kilometers.

Bochane Renault garandeert:

  • Het gebruik van originele onderdelen.
  • De  garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeidsloon.
  • De knowhow en training van de importeur.
  • Specifieke gereedschappen en uitrustingen van het merk.
  • Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden.