Renault Kangoo


De Renault Kangoo staat bekend als een kleine, robuuste bedrijswagen met krachtige prestaties. Geen wonder dat de auto favoriet is bij vele ondernemers. Met het elegante design, de ruime keuze in laadvolume en de nieuwste technologie is de Kangoo de perfecte partner voor elk bedrijf!

Slim ondernemen met de Renault Kangoo Bedrijfswagen

De Kangoo is speciaal ontworpen voor compacte zakelijke behoeften. Kies de afmetingen van de laadruimte (van 2,3 tot 4 m3), ga voor 2 of 3 zitplaatsen voorin en maak de bedrijfswagen compleet met de verschillende ombouwmogelijkheden. Dankzij de praktische laadruimte en handige functies zoals de kantelbare klep aan de achterzijde vervoert u eenvoudig al uw bedrijfsmaterialen. En dat voor gunstige prijzen vanaf €19.213,-.

Goed voor uw bedrijf én het milieu

Renault Kangoo Exterieur 4

De Renault Kangoo is de zuinigste auto in het segment. Dankzij de nieuwe motoren verbruikt de bedrijfswagen minder brandstof en stoot u minder CO2 uit, zonder in te leveren op de prestaties. Zo is de Kangoo niet alleen qua exterieur maar ook wat betreft duurzaamheid het visitekaartje van uw onderneming!

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews