• Renault KANGOO

    De bedrijfswagen op doelgericht te werken

Ontdek nu of de nieuwe Renault KANGOO bij je past!

De Renault KANGOO staat bekend als een kleine, robuuste bedrijswagen met krachtige prestaties. Geen wonder dat de auto favoriet is bij vele ondernemers. Met het elegante design, de ruime keuze in laadvolume en de nieuwste technologie is de KANGOO de perfecte partner voor elk bedrijf!

Renault KANGOO voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault KANGOO Private Lease v.a. €

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault KANGOO van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault KANGOO

KANGOO

Zuinige motor
De Renault KANGOO is de zuinigste auto in het segment. Dankzij de nieuwe motoren verbruikt de bedrijfswagen minder brandstof en stoot je minder CO2 uit, zonder in te leveren op de prestaties. Zo is de KANGOO niet alleen qua exterieur maar ook wat betreft duurzaamheid het visitekaartje van jouw onderneming!

Praktische bedrijfswagen
De KANGOO is speciaal ontworpen voor compacte zakelijke behoeften. Kies de afmetingen van de laadruimte (van 2,3 tot 4 m3), ga voor 2 of 3 zitplaatsen voorin en maak de bedrijfswagen compleet met de verschillende ombouwmogelijkheden. Dankzij de praktische laadruimte en handige functies zoals de kantelbare klep aan de achterzijde vervoer je eenvoudig alle bedrijfsmaterialen.

Pittig karakter
De Renault KANGOO is dé bedrijfswagen voor elke ondernemer. De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van uw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk de verschillende afmetingen en kies praktische ombouwmogelijkheden die aansluiten bij jouw werkzaamheden. Van een dakluik tot lat om lat betimmering, in de KANGOO is er voldoende plaats.

Renault KANGOO bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire bedrijfswagen. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault KANGOO op voorraad. Bekijk de KANGOO occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons