Renault Trafic


De nieuwe Renault Trafic biedt ruimte, veiligheid en comfort. De Trafic is daarmee de ideale bedrijfswagen en zeer aantrekkelijk voor zakelijk en ondernemend Nederland.

Benieuwd naar de speciale Limited uitvoering van de Trafic?
Lees meer

Renault Trafic: de complete bedrijfswagen

Renault Trafic Exterieur

De Renault Trafic is de meest complete bedrijfswagen op de markt. Zo heeft de bus een robuust design, een comfortabel interieur, rijke uitrusting en beschikt de auto over de meest efficiënte motoren. De cabine van de Trafic functioneert als een mobiel kantoor: al uw apparaten integreren en maken het de perfecte werkplek onderweg. Ook aan veiligheid en comfort is gedacht met de dodehoekspiegel en een handige achteruitrijcamera. Zo manoeuvreert u eenvoudig op alle terreinen. De handsfree card maakt het u nog gemakkelijker: hiermee opent u de deuren en start u de auto zonder sleutel. Slimme technologie om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.

De Renault Trafic voor slimme ondernemers

De Renault Trafic wordt door ondernemers geprezen om de perfecte aansluiting op het leven als ondernemer. Zo is Joost van der Pol erg enthousiast over de ruimte en opties van de Renault Trafic. Bekijk zijn mening over de Trafic in bovenstaande video en ontdek de ruime mogelijkheden.

De Renault Trafic: de beste partner onderweg
De Renault trafic is een bedrijfswagen boordevol mogelijkheden. Dankzij het laadvolume tot wel 8,6m3 en de langste laadlengte in zijn klasse neemt u eenvoudig al uw gereedschap en materialen mee. De laadruimte is praktisch ingedeeld en naar wens in te delen met sjorogen, verschillende vloeren, tussenschotten en zijwanden. Er zijn meer dan 50 verschillende Renault Trafic-versies en tal van ombouwmogelijkheden beschikbaar. Zo kiest u altijd de bedrijfswagen die perfect bij uw bedrijfsvoering past.

Alles wat u als ondernemer nodig heeft, gegarandeerd.

De Renault Trafic is opnieuw vormgegeven om u te voorzien in wat u nodig heeft. Gegarandeerd. Bekijk de handigste functies van de Renault Trafic bedrijfswagen in deze video en laat u verrassen.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews