• Renault SCENIC

    De echte stadsauto

Ontdek de Renault SCENIC

Renault heeft zeer veel aandacht besteed aan de vormgeving van de SCENIC. Het resultaat is een ontwerp met vloeiende lijnen, duidelijk geproportioneerde schouders en een glasoppervlak dat beter in balans is met de carrosserie en grote wielen.

Renault SCENIC voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault SCENIC Private Lease v.a. € 229 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault SCENIC van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault SCENIC

SCENIC: comfortabel, zuinig en een dynamische uitstraling

Eigentijds design
De Renault SCENIC verleidt jou met nog meer karakter, de vrolijke uitstraling en de dynamische rijkwaliteiten! Deze nieuwe Renault laat zich van zijn beste kant zien met een nieuw design, sprankelende kleuren en de vele mogelijkheden voor customization.

stadsauto
De SCENIC is ontworpen voor het leven in de stad. Doordat de motor achterin ligt heeft de auto een kleine draaicirkel van slechts 8,6 meter. Hierdoor is de auto wendbaarder dan alle andere auto’s in zijn klasse. De auto is hiernaast ook praktisch ingedeeld, het interieur biedt diverse handige opbergplekken met een maximale bagageruimte van 959 liter.

Pittig karakter
De Renault SCENIC is een veelzijdige nieuwe auto die zich aanpast aan uw wensen. De auto is verkrijgbaar met twee verschillende benzine motoren, zowel handgeschakeld als met automaat. Ondanks het pittige karakter van de auto heeft de auto een duurzaam gebruik, zo bespaart het kosten én milieu.

Renault SCENIC bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault SCENIC op voorraad. Bekijk de SCENIC occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons