• Renault Megane E-Tech electric

    100% elektrisch

Vanaf € 37.590,- Bekijk acties voor de beste prijs
Private lease v.a. € 619,-

Ontdek de nieuwe Renault Megane E-Tech electric


Renault MEGANE E-Tech Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault MEGANE E-Tech Private Lease v.a. € 519 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault Renault MEGANE E-TECH ELECTRIC van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault Renault MEGANE E-TECH ELECTRIC

De nieuwe Renault Megane Electric

De nieuwe Renault Megane Electric is de ultieme elektrische auto voor mensen die op zoek zijn naar een auto die zowel stijlvol als duurzaam is. Deze volledig elektrische auto is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van elektrisch rijden, infotainment en veiligheid. Dankzij de krachtige elektromotor en de lange actieradius kunt u gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder tussentijds op te hoeven laden.

Het interieur van de nieuwe Megane Electric is voorzien van hoogwaardige materialen, zoals leder en aluminium, en heeft een elegante uitstraling. Ook is de auto voorzien van veel nieuwe technologie, zoals een groot touchscreen-infotainmentsysteem met ingebouwde navigatie en een achteruitrijcamera. Bovendien is de auto voorzien van een aantal veiligheidssystemen, zoals een aanrijding waarschuwingssysteem en een lane-keeping assistentie systeem.

Met zijn moderne en sportieve uiterlijk, comfortabele interieur en nieuwe technologie is de nieuwe Renault Megane Electric de perfecte auto voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische auto die zowel stijlvol als duurzaam is. Als u meer wilt weten over de nieuwe Megane Electric, neem dan gerust contact op met de Bochane dealer uit uw regio.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat