Detail afbeelding

Ruim aanbodVoorraad auto’s

Autobedrijf Bochane heeft een groot aanbod aan nieuwe modellen voor u op voorraad.
Alle modellen met verschillende motoren, in verschillende uitvoeringen en kleuren zodat wij uw gewenste auto zo snel mogelijk kunnen leveren.

Naast de nieuwe auto’s hebben we een ruim assortiment demonstratieauto’s en occasions in de aanbieding.


Detail afbeelding

Acties Meer acties


Thijs BochaneAlgemeen Directeur

Thijs Bochane

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid, in alles wat wij voor u doen. Mocht uw ervaring anders zijn hoor ik dit graag. Stuur mij een e-mail op directie@bochanegroep.nl.

Met vriendelijke groet,
Thijs Bochane
Algemeen Directeur

Actueel NieuwsMeer nieuws


 • NV300

  Prijzen nieuwe Nissan NV300 bekend: vanaf 19.350 euro

  Lees verder
 • Nieuwe Micra

  Nissan springt toekomst tegemoet met compleet nieuwe Micra en slimme technologie

  Nissan zoomt in op de toekomst: auto’s worden slimmer, schoner en leuker. Hightech-oplossingen gaan samen met zinderend design. Het rijdende bewijs is de vijfde generatie Nissan Micra die debuteert op de Autosalon van Parijs

  Lees verder
 • Nissan Almere

  Nissan dealerschap in Almere

  Per 1 mei 2016 heeft Bochane de Nissan activiteiten van AutoBrockhoff Nissan Almere overgenomen. Bochane zet het officiële Nissan Dealer- en Erkend Reparateurschap voort onder de naam Bochane Nissan Almere. Alle lopende en gemaakte afspraken worden één op één door Bochane Nissan Almere overgenomen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom of werkplaats!

  Lees verder

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

ZakelijkUw Nissan
zakelijk rijden

Bij Bochane bent u aan het juiste adres voor betrouwbare service en vooruitstrevend advies voor uw wagenpark. Onze professionals denken graag met u mee om uw specifieke situatie, voorkeuren en wensen te vertalen naar de optimale mobiliteitsoplossing voor u.

Wat kiest u?

Bochane Nissan Zakelijk

Nissan VestigingenContact formulier