zORGELOOS GENIETEN VAN UW NISSAN

Met het platform ontvangt u een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden.

Meld u aan in 1 minuut

Wij zijn blij met u als trouwe klant

Met de registratie van uw account op Nissan NOW, kunt u direct genieten van allerlei voordelen zoals korting-vouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! U stapt in op Brons level en kunt uw status stapsgewijs verhogen van Brons naar Zilver, Goud en uiteindelijk Premium. Hoe hoger uw status, hoe groter de beloning.

Ontdek alle extra’s voor trouwe Nissan-rijders

exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen op diverse producten die het rijplezier met uw Nissan maximaliseren. U kunt seizoensgebonden aanbiedingen verwachten, maar ook aanbiedingen van een jaar lang op verschillende accessoires

Meld u aan en profiteer van de aanbiedingen

wij blijven graag met u in contact

Het Nissan NOW biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met Bochane als uw vertrouwde Nissan dealer. Via het platform kunt u dan ook gemakkelijk op verschillende manieren met ons in contact komen.

Meld u nu aan, wij houden contact

NISSAN NOW BINNEN HANDBEREIK OP UW SMARTPHONE

Maak met onderstaande stappen gemakkelijk een snelkoppeling aan voor Nissan NOW op uw smartphone.

  1. Surf naar nissannow.nl
  2. Klik op de pop-up and download Nissan NOW on your smarthpone
  3. Nu is Nissan NOW direct beschikbaar via uw startscherm
Nu Nissan NOW installeren

Voorwaarden © 2022- Alle rechten voorbehouden.