Hulp onderweg

Veilig op pad met Nissan Assistance

Bij aankoop van een nieuwe Nissan heeft u in binnen- en buitenland recht op Nissan Assistance*, uw ‘mobiliteitsgarantie’. Komt uw Nissan onderweg stil te staan als gevolg van pech of een ongeval, dan hoeft u alleen maar Nissan Assistance te bellen (0800-023 1513, in het buitenland 0031-20 516 2026), wij zorgen voor uw Nissan hulp onderweg.

Basisservice Nissan Assistance

Wanneer een probleem aan uw Nissan niet telefonisch verholpen kan worden, heeft u recht op één van de volgende twee basisservices:

  • Reparatie ter plaatse
  • Transport naar de Nissan-dealer

Extra voordelen

Wanneer uw auto in het geval van pech of een ongeval voor reparatie naar een Nissan-dealer moet en niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden, kunt u gebruik maken van één van de volgende vier Extra Services:

  • Voortzetting van de reis
  • Vervangende auto
  • Accomodatie
  • Repratiëring

Nissan levenslange pechhulp

Bij onderhoud van uw Nissan bij een officiële Nissan Dealer, na afloop van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie, profiteert u tijdens de volgende 12 maanden of het volgende geplande onderhoud automatisch van gratis Nissan Assistance. Op deze manier heeft u na iedere onderhoudsbeurt van uw Nissan weer recht op gratis hulp onderweg.

Elektrische Nissan

Elektrische Nissan

Uiteraard is Nissan Assistance ook beschikbaar voor berijders van een elektrische Nissan (0800-023 1513, in het buitenland 0031-20 516 2026).

* Raadpleeg voor uitgebreide informatie de algemene voorwaarden van Nissan Assistance. Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Algemene voorwaarden Nissan Assistance