Hulp onderweg

Veilig op pad met Nissan Assistance

Bij aankoop van een nieuwe Nissan heeft u in binnen- en buitenland recht op Nissan Assistance*, uw ‘mobiliteitsgarantie’. Komt uw Nissan onderweg stil te staan als gevolg van pech of een ongeval, dan hoeft u alleen maar Nissan Assistance te bellen (0800-023 1513, in het buitenland 0031-20 516 2026), wij zorgen voor uw Nissan hulp onderweg.

Basisservice Nissan Assistance

Wanneer een probleem aan uw Nissan niet telefonisch verholpen kan worden, heeft u recht op één van de volgende twee basisservices:

  • Reparatie ter plaatse
  • Transport naar de Nissan-dealer

Extra voordelen

Wanneer uw auto in het geval van pech of een ongeval voor reparatie naar een Nissan-dealer moet en niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden, kunt u gebruik maken van één van de volgende vier Extra Services:

  • Voortzetting van de reis
  • Vervangende auto
  • Accomodatie
  • Repratiëring

Nissan levenslange pechhulp

Bij onderhoud van uw Nissan bij een officiële Nissan Dealer, na afloop van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie, profiteert u tijdens de volgende 12 maanden of het volgende geplande onderhoud automatisch van gratis Nissan Assistance. Op deze manier heeft u na iedere onderhoudsbeurt van uw Nissan weer recht op gratis hulp onderweg.

Elektrische Nissan

Elektrische Nissan

Uiteraard is Nissan Assistance ook beschikbaar voor berijders van een elektrische Nissan (0800-023 1513, in het buitenland 0031-20 516 2026).

* Raadpleeg voor uitgebreide informatie de algemene voorwaarden van Nissan Assistance. Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Algemene voorwaarden Nissan Assistance

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1521 beoordelingen
Bekijk reviews