Nissan X-Trail


De Nissan X-trail is een stoere, ruime crossover voor het hele gezin. Met zijn krachtige prestaties, slimme laadruimte en uitgebreide veiligheidspakket is deze auto de perfecte compagnon onderweg.

Ontdek de nieuwe Nissan X-Trail

Nissan X-Trail Exterieur

Boordevol mogelijkheden

De Nissan X-Trail is vernieuwd! De X-Trail heeft een vernieuwd design en is uitgerust met nog meer technologieën voor extra veiligheid. De ruime crossover is verkrijgbaar als 5 en als 7-persoons auto. Wanneer deze mogelijkheid ongebruikt blijft, ontstaat er extra bagageruimte. Dankzij de verstelbare achterbank en de individueel in rugleuning verstelbare stoelen is deze optimaal te benutten.

Nissan X-Trail test

Benieuwd wat de experts van de vernieuwde Nissan X-Trail vinden? De auto werd uitgebreid getest en beoordeeld op zowel comfort, exterieur als interieur. Bekijk de beoordeling van Autoweek en de ANWB in de video’s hieronder.

Review Nissan X-Trail Autoweek


De Nissan X-Trail wordt door de expert van Autoweek vooral geroemd om het verbterde zicht op het instrumentarium dankzij het vernieuwde stuurwiel. Verder wordt het comfortabele interieur, het fijne onderstel en de veilige technieken benoemd.

ANWB Test Nissan X-Trail


De kenners van de ANWB zijn vooral te spreken over de praktische indeling en de handige te openen bagageruimte. Ook in deze test wordt het verbeterde stuurwiel genoemd. Ten slotte wordt ook de demping van de auto en het uitgebreide veiligheidspakket genoemd als een van de highlights van de nieuwe X-Trail.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews