APK & APK FOR LIFE


APK-keuring

Volgens de wet moeten alle voertuigen voldoen aan een minimum veiligheidsnorm. 

Uw Nissan zal na vier jaar de eerste verplichte APK moeten ondergaan, daarna eens per twee jaar en vanaf acht jaar elk jaar. Bij de wet is geregeld dat iedere auto door de keuring heen moet komen om op de weg te mogen blijven rijden. Voor een voertuig met een dieselmotor is een APK verplicht na drie jaar.

Deze keuring is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alles in uw auto goed functioneert, dat de auto nog steeds veilig is om mee te rijden en dat de emissieniveaus binnen de richtlijnen van de overheid blijven.

Voor Nissan-voertuigen die in onderhoud zijn bij de Nissan-dealer geldt een unieke service: APK for Life. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK keuring, hoe lang hij ook meegaat.

APK FOR LIFE

U kunt ook voor een APK-keuring bij Bochane terecht. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van ervaren vakmensen, die uw Nissan door en door kennen.

APK for Life: een unieke service van de Nissan dealer!
Met APK for Life is uw auto verzekerd van GRATIS APK, hoe lang hij ook meegaat. Voorwaarde is wel, dat het voorgeschreven onderhoud bij een Nissan dealer wordt uitgevoerd. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

nissan assistance

U geeft om uw Nissan en wij geven om u. Wij willen dat u met een gerust hart van het rijden kunt genieten. Ook in het geval van verkeerd getankte brandstof, een lekke band, een ongeval of een onwaarschijnlijk geval van een defect, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week… GRATIS!

Als u het periodieke onderhoud van uw Nissan laat uitvoeren bij de Nissan-dealer, dan behoudt u het recht op de GRATIS Nissan Assistance service, zelfs na de garantieperiode.

Meer informatie

Voorwaarden © 2022- Alle rechten voorbehouden.