Rijklaar vanaf
€ 39.040 € 36.540
Private lease
€ 
 Smart Financing (p/mnd)
€ 

De nieuwe Nissan Qashqai heeft een moderner en dynamischer ontwerp. De voorkant is herzien voor een opvallende eerste indruk, met een grille vol driedimensionale, hoogglans zwarte kommavormige elementen.

De nieuwe koplampen stralen daadkracht en doelgerichtheid uit met hun scherpe look. Het design combineert verfijning en kracht, wat de Qashqai tot de meest veelzijdige SUV van nu maakt. Zijn opvallende vormgeving en indrukwekkende prestaties zullen je zeker boeien.

Of je nu een ruime gezinsauto, een sportieve SUV of een stijlvolle crossover zoekt, de Nissan Qashqai biedt het allemaal. Dankzij geavanceerde technologieën en efficiënte motoren is deze auto niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch.

Jouw rijervaring naar een hoger niveau

Ontdek de Nissan Qashqai

De nieuwe Nissan Qashqai onderscheidt zich van andere SUV’s in zijn klasse door zijn gestroomlijnde en dynamische design. De scherpe lijnen en de elegante vormgeving geven de Qashqai een opvallend en atletisch voorkomen dat de aandacht trekt. Maar het is niet alleen het uiterlijk van de Qashqai dat indruk maakt – deze auto is ook uitermate functioneel en betrouwbaar. Ontdek de indrukwekkende eigenschappen van de Nissan Qashqai op deze pagina.

Exterieur

De nieuwe Nissan Qashqai oogt moderner en dynamischer met zijn opgefriste design. De voorzijde heeft een opvallende grille met driedimensionale, hoogglans zwarte kommavormige elementen die een driehoekige vorm creëren vanaf de nieuwe koplampen. Bij het topmodel zijn deze in satijnchroom uitgevoerd.

De carrosseriekleurige voorbumper heeft een hoogglanzende zwarte strook onder de kentekenplaat en een smalle sierstrip voor extra cachet. De scherpe koplampen stralen daadkracht uit en hebben nu adaptieve grootlichtassistentie en een kleinere lichtunit voor betere lichtverdeling bij mist.

.

Interieur

Het interieur van de Nissan Qashqai is vernieuwd voor meer luxe. Hogere uitvoeringen hebben Alcantara® op diverse oppervlakken en een nieuw patroon op de middenconsole.

De top drie uitvoeringen hebben verbeterde stoelbekledingen, met zwart leder in quilt-patroon voor het topmodel en gequilt synthetisch leder met bruine accenten voor de een-na-hoogste versie.

Technologie

De vernieuwde Nissan Qashqai benut digitale technologie voor een intuïtieve rijervaring. De Around View Monitor (AVM) biedt een vogelperspectief met vier camera’s en heeft een nieuwe 3D-functie voor acht camerahoeken.

Het systeem waarschuwt voor bewegende objecten en kan parkeer- en verkeerslocaties opslaan via GPS. Het TFT-scherm achter het stuur verandert van kleur op basis van de rijmodus en biedt een vereenvoudigde weergave voor minimale afleiding. Voor e-POWER-modellen is de energiestroomweergave nu beschikbaar in de modus “Normaal”.

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Het aanschaffen van een nieuwe auto is een grote stap. Het is dan ook begrijpelijk dat je misschien nog vragen hebt of meer informatie wilt. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer uitleg of informatie wilt. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website. Je kunt met ons chatten via de website, een Whatsapp-bericht sturen, of je gegevens achterlaten in het contactformulier zodat we jou een bericht kunnen sturen. We helpen je graag verder!

Voorwaarden

© 2024 – Alle rechten voorbehouden.

*Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders, uitsluitend voor particuliere klanten. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Deze acties zijn alleen geldig op de modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig t/m 30-06-2024.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. Deze acties zijn alleen geldig bij Bochane van t/m 30-06-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

**Private Lease:  Vermelde prijzen vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 8 of meer schadevrije jaren. Met uitzondering van de LEAF, o.b.v. 4 jaar, 10.000 km p/j en 8 of meer schadevrije jaren.
Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s.

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en  tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie.

Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.