Bochane Nissan staat voor u klaar, beloofd!

Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we.

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat u gewoon verder kunt terwijl wij aan uw auto werken. Wanneer u vantevoren boekt, zorgen we voor gratis vervangend vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar nodig stemmen wij de prijzen van onze offertes af op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

Gratis e-check

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u precies wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Alle prijzen zijn bovendien altijd online en bij de dealer inzichtelijk.

 

Algemene voorwaarden Nissan Klantbelofte

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1519 beoordelingen
Bekijk reviews