Bochane Nissan staat voor u klaar, beloofd!

GRATIS E-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk.

WIJ HOUDEN U MOBIEL

Wij beloven dat u mobiel blijft terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren een afspraak maakt zorgen wij voor een passende mobiliteitsoplossing, indien gewenst kan dit ook vervangend vervoer zijn. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

Algemene voorwaarden Nissan Klantbelofte

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1521 beoordelingen
Bekijk reviews