[vc_row css=”.vc_custom_1517472981913{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Bochane Nissan staat voor u klaar, beloofd!

Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we.

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat u gewoon verder kunt terwijl wij aan uw auto werken. Wanneer u vantevoren boekt, zorgen we voor gratis vervangend vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar nodig stemmen wij de prijzen van onze offertes af op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

Gratis e-check

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u precies wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Alle prijzen zijn bovendien altijd online en bij de dealer inzichtelijk.

 

Algemene voorwaarden Nissan Klantbelofte[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1521 beoordelingen
Bekijk reviews