Nissan Onderhoud

Is uw Nissan nog in topconditie?

Bij Bochane Nissan zorgen wij hiervoor. Wij gebruiken originele Nissan onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften voor u en uw Nissan. Verder kunt u bij een uitgevoerde onderhoudsbeurt rekenen op een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeidskosten.

Is uw Nissan toe aan onderhoud? Maak dan snel een afspraak of vraag een vrijblijvende onderhoudsofferte aan. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de dichtstbijzijnde Bochane Nissan vestiging.

Onderhoudsofferte aanvragen Afspraak maken

APK voor uw Nissan

Volgens de wet moeten alle voertuigen voldoen aan een minimum veiligheidsnorm. Uw Nissan zal na een aantal jaar een verplichte APK keuring moeten ondergaan en hiervoor moeten slagen om op de weg te mogen blijven rijden. Voor een voertuig met een dieselmotor is een APK verplicht na drie jaar en voor een benzinemotor is dit zelfs na vier jaar. Deze keuring is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alles in uw Nissan goed functioneert, dat de auto nog steeds veilig is om mee te rijden en dat de emissieniveaus binnen de richtlijnen van de overheid blijven.

Voor Nissans die in onderhoud zijn bij Bochane Nissan geldt een unieke service: APK for Life. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK keuring, hoe lang hij ook meegaat.

Meer APK informatie

Onderdelen & Accessoires

Bestel hier onderdelen van Renault, Dacia & Nissan

Meer informatie

Kleine beurt

Klein auto onderhoud

Meer informatie

Grote beurt

Groot auto onderhoud

Meer informatie

Trekhaak

Voor caravan, fietsenrek, etc.

Meer informatie

Distributieriem

Voorkom motorschade!

Meer informatie

Accu vervangen

Start uw auto slecht?

Meer informatie

Ruitenwissers

Voor een goed zicht

Meer informatie

Banden

Voordelige banden!

Meer informatie

APK keuring

Algemene periodieke keuring

Meer informatie

Airco Service

Controleer uw airco

Meer informatie

Wat vinden onze klanten?

8889 klanten geven Bochane gemiddeld een 9,2

“Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Duidelijke info, inzichtelijke offerte. Goed geholpen na overdracht ivm vakantie van mijn "vaste" adviseur. Prima.”

- Dhr. Pluijgers -

Bekijk reviews