Is uw Nissan nog in topconditie?

Bij Bochane Nissan zorgen wij hiervoor. Wij gebruiken originele Nissan onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften voor u en uw Nissan. Verder kunt u bij een uitgevoerde onderhoudsbeurt rekenen op een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeidskosten.

Is uw Nissan toe aan onderhoud? Maak dan snel een afspraak of vraag een vrijblijvende onderhoudsofferte aan. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de dichtstbijzijnde Bochane Nissan vestiging.

Onderhoudsofferte aanvragen Afspraak maken

APK voor uw Nissan

Volgens de wet moeten alle voertuigen voldoen aan een minimum veiligheidsnorm. Uw Nissan zal na een aantal jaar een verplichte APK keuring moeten ondergaan en hiervoor moeten slagen om op de weg te mogen blijven rijden. Voor een voertuig met een dieselmotor is een APK verplicht na drie jaar en voor een benzinemotor is dit zelfs na vier jaar. Deze keuring is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alles in uw Nissan goed functioneert, dat de auto nog steeds veilig is om mee te rijden en dat de emissieniveaus binnen de richtlijnen van de overheid blijven.

Voor Nissans die in onderhoud zijn bij Bochane Nissan geldt een unieke service: APK for Life. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK keuring, hoe lang hij ook meegaat.

Meer APK informatie