Nissan autoschade


Professioneel autoschade herstel zonder zorgen bij Bochane!

Stel dat u met uw Nissan een ongelukje krijgt in het verkeer met autoschade als gevolg. Niet helemaal lekker ingeparkeerd of een kleine kop-staart botsing. De schade hoeft niet eens uw schuld te zijn. Dan is het maar beter dat u voorbereid bent. U bent dan bij ons aan het goede adres om de schade te laten repareren. Veiligheid van u en andere inzittenden staat bij ons voorop.

Bochane Renault schadeherstel

In onze vestiging in Veenendaal repareren wij alle autoschades (voor alle automerken) voor particuliere en zakelijke klanten en voor klanten van de Bochane. U kunt uw auto brengen bij de vestiging van uw keuze, wij regelen (eventueel) een vervangende auto, wij zorgen voor transport en reparatie van uw auto waarna u de auto weer bij het autobedrijf op kunt halen.

Heeft u schade aan uw Nissan?

Gratis Schadeofferte Aanvragen Bel mij

Of bel direct zelf: 0318 – 546127 (binnen kantoortijden).

Wij zijn lid van de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven FOCWA. Bovendien beschikken wij over het aanvullende keurmerk van FOCWA Eurogarantbedrijven en zijn aangesloten bij Schadegarant. En dat heeft zo zijn voordelen voor u:

  • U kunt rekenen op vervangend vervoer bij schade;
  • Uw schade wordt gerepareerd door vakmensen;
  • U heeft gegarandeerd 4 jaar garantie op alle carrosseriedelen;
  • U heeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden;
  • U heeft geen omkijken naar de “papierwinkel” (wij nemen de administratieve rompslomp graag voor u uit handen);
  • U bent verzekerd van een “gezonde” reparatie. Boekhorst Autoschade houdt zich zorgvuldig aan alle wettelijke eisen op het gebied van zowel arbozorg als milieu.