Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Ruitenwissers

Ruitenwissers vervangen bij Bochane

De ruitenwissers van jouw auto moeten veel doorstaan. Ze krijgen met allerlei weersomstandigheden te maken. Denk bijvoorbeeld aan hevige regen, sneeuw of hagel. Dit zorgt voor slijtage van de rubbers. Ruitenwissers die versleten zijn, werken niet meer optimaal. In plaats van dat ze jouw autoruiten glanzend schoon maken, laten ze strepen achter. Zo wordt je zicht uiteindelijk alsnog beperkt. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Een ruitenwisser die vervangen moet worden kan ook meer geluid gaan produceren omdat het wisserblad als het ware over het raam schraapt. In het ergste geval is het rubber zo versleten dat de metalen armen krassen of zelfs barsten in de ruit veroorzaken. De hoogste tijd dus om jouw versleten ruitenwisser te vervangen!

Bij Bochane bieden we een compleet pakket aan onderhoudsdiensten aan. De ruitenwisser van jouw auto vervangen is één van die diensten waarvoor je bij ons terecht kunt. Is het de hoogste tijd om jouw ruitenwisser te vervangen? Plan dan snel een afspraak bij ons in om ergere schade te voorkomen en ervoor te zorgen dat je weer veilig de weg op kunt. Maak online een werkplaatsafspraak bij één van onze vestigingen. Geef hierbij aan dat je komt om de ruitenwisser te vervangen. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met een Bochane vestiging bij jou in de buurt. Wanneer zien we jou langskomen?

Waarom op tijd je ruitenwissers laten vervangen?

Het is erg belangrijk om op tijd je ruitenwisser te laten vervangen bij een garage zoals Bochane. Wanneer de wisserbladen versleten zijn, worden je ramen niet meer helemaal schoon. In plaats van dat jouw ruitenwissers een schone ruit achterlaten, zorgen ze juist voor strepen. Strepen die het zicht ernstig kunnen belemmeren. Dit is niet alleen gevaarlijk voor jezelf en je eventuele medepassagiers, maar ook voor andere weggebruikers. Slecht zicht vergroot namelijk de kans op ongelukken. Bij hevige regen of sneeuw zie je niet meer goed waar je rijdt en voor je het weet beland je op de andere, verkeerde weghelft, met alle mogelijke gevolgen van dien. Op tijd je versleten ruitenwisser vervangen is dus veiliger voor jouzelf, je medepassagiers en medeweggebruikers.

Je ruitenwisser kan bovendien zo versleten zijn dat het niet alleen strepen, maar ook (diepe) krassen achterlaat. Dit kan gebeuren wanneer het rubber op is en de metalen arm hierdoor over de ruit krast. Zelfs een barst in je autoruit is mogelijk mocht je jouw versleten ruitenwisser niet op tijd vervangen. Een gebarsten autoruit repareren is duurder dan een ruitenwisser vervangen. Maak daarom op tijd een afspraak en laat je ruitenwisser vervangen door een professional. Dit is uiteindelijk fijner voor je portemonnee.

Wanneer is het tijd je ruitenwisser te vervangen?

Een ruitenwisser vervangen wanneer deze toevallig een keer een streep achterlaat op de ruit is onnodig. Het kan zijn dat de wisserbladen gewoon erg vervuild zijn. Wanneer jouw ruitenwisser een keer een streep achterlaat, hoeft dit dus nog niet meteen te betekenen dat de rubbers versleten zijn en dat de ruitenwisser vervangen moet worden. Maak de wisserbladen zelf regelmatig goed schoon met een zachte, schone doek en warm water met een scheutje afwasmiddel, allesreiniger of witte azijn. Je zult merken dat dit al een heleboel scheelt. Blijven de rubbers na het schoonmaken toch nog strepen geven? En voelt het rubber niet glad en egaal meer aan? Dan doe je er goed aan om je ruitenwisser te laten vervangen. Je kunt hiervoor terecht bij onze verschillende Bochane vestigingen.

Wat kost een ruitenwisser vervangen bij Bochane?

Bij Bochane ben je aan het juiste adres om je ruitenwisser te laten vervangen. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen. We gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit (ook wanneer we een ruitenwisser vervangen) en werken volgens de strenge FOCWA normen. Je weet hierdoor zeker dat je de hoogste kwaliteit van ons kunt verwachten en weer snel en veilig de weg op kunt. Jouw ruitenwisser vervangen voor een scherpe prijs? De achterruitenwisser vervangen wij al vanaf € 10*. En de ruitenwissers van het voorraam van de auto vervangen wij al vanaf € 47*. Voor deze schappelijke prijs heb jij weer goed zicht op de weg. Wel zo veilig voor iedereen!

* Dit is een vanaf-prijs. De uiteindelijke prijs die je moet betalen voor het vervangen van jouw ruitenwissers is afhankelijk van het model en het type auto.

Ander onderhoud dat wij aanbieden

Naast de ruitenwisser vervangen kun je bij ons ook terecht voor ander auto onderhoud. Wij bieden namelijk diverse onderhoudsdiensten aan. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook de accu van jouw auto laten vervangen, mocht de auto slecht starten. Is de distributieriem aan vervanging toe? Voorkom motorschade en laat de riem vervangen door Bochane. Naast een goed zicht dragen ook de juiste banden bij aan een veilige verkeersdeelname. Maak hiervoor gebruik van onze bandenservice en laat je banden op tijd wisselen. Trekhaak monteren? Wij doen het voor je! Verder ben je bij ons aan het goede adres voor de kleine en grote beurt, APK en airco service. Hieronder nog een keer al onze onderhoudsdiensten op een rij:

 • Kleine beurt
 • Grote beurt
 • APK keuring
 • Airco service
 • Ruitenwisser vervangen
 • Accu vervangen
 • Distributieriem vervangen
 • Banden wisselen
 • Trekhaak monteren
 • Onderdelen & accessoires

Plan je afspraak in en laat je ruitenwisser vervangen door Bochane!

Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen bij Bochane om nieuwe ruitenwissers te laten plaatsen. Voer je autogegevens (kenteken en kilometerstand) in, selecteer een vestiging bij jou in de buurt en vink de gewenste werkzaamheden aan. Klik op de gewenste datum en je ziet direct of er plek is in de werkplaats die je hebt geselecteerd. Bovendien kun je bij deze stap aangeven of je wilt wachten tijdens het onderhoud of de reparatie en of je vervangend vervoer nodig hebt. Maak een keuze uit de beschikbare tijden en vul tot slot je contactgegevens in. Je ontvangt van ons een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Ruitenwisser vervangen? Je bent van harte welkom bij één van onze onderstaande vestigingen!:

 • Almere
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Boxmeer
 • Den Bosch
 • Deventer
 • Ede
 • Harderwijk
 • Lelystad
 • Lochem
 • Nijmegen
 • Maarn
 • Veenendaal
 • Wageningen
 • Zeist
 • Zutphen