Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Ruitenwissers

Ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers moeten veel doorstaan. Ze krijgen met allerlei weersomstandigheden te maken. Dat zorgt voor slijtage van de rubbers. Merkbaar wanneer je ruitenwissers na verloop van tijd strepen gaan trekken of extra veel geluid maken. Wanneer de wisserbladen versleten zijn, worden je ramen ook niet meer helemaal schoon. In het ergste geval is het rubber zo versleten dat de metalen armen krassen of zelfs barsten in de ruit veroorzaken. De wisserbladen zijn dan overduidelijk aan vervanging toe. Zo voorkom je ergere schade en zorg je ervoor dat je veilig en met voldoende zicht kunt blijven rijden wanneer het regent of sneeuwt. Dat is veilig voor jouzelf, medepassagiers en voor andere weggebruikers. En uiteindelijk ook fijner voor de portemonnee, want vervangen is goedkoper dan repareren.

Nieuwe ruitenwissers bij Bochane

Bij Bochane ben je aan het juiste adres om je ruitenwissers te laten vervangen. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen, we gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en werken volgens de strenge FOCWA normen. Je weet hierdoor zeker dat je de hoogste kwaliteit van ons kunt verwachten en weer snel en veilig de weg op kunt. De achter ruitenwissers vervangen wij al vanaf € 10. Ruitenwissers van het voorraam van de auto vervangen wij al vanaf € 47.

Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen bij Bochane om nieuwe ruitenwissers te laten plaatsen. Klik op de gewenste datum en je ziet direct of er plek is in de werkplaats van je keuze.

* Afhankelijk van het model en type auto.