Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Kleine beurt

De kleine beurt voor de auto regelt Bochane!

Net als de meeste andere mensen gebruik jij jouw auto waarschijnlijk dagelijks. Je wilt er daarom zeker van zijn dat jouw auto volledig naar behoren werkt en jij en je medepassagiers helemaal veilig zijn. Niet alleen veiligheid is heel belangrijk, storingen door slijtage en achterstallig onderhoud kunnen ook voor de nodige frustraties zorgen. Het zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn om met pech aan de weg te komen te staan. Door regelmatig onderhoud aan je auto te laten uitvoeren voorkom je storingen en slijtage en ben je er altijd op tijd. Ons advies is om in ieder geval één keer per jaar een kleine beurt voor de auto in te plannen of te kiezen voor een kleine beurt voor de auto na iedere 20.000 kilometer.

Goedkope onderhoudsbeurt als kleine beurt

Ben je op zoek naar een garage voor een kleine beurt voor de auto? Dan ben je bij Bochane aan het juiste adres. Als gespecialiseerde BOVAG garage zijn we bij Bochane gespecialiseerd in het onderhoud van jouw auto. Tijdens de kleine beurt auto, de zogenaamde budgetbeurt, krijgt je auto een olieverversbeurt en checken we uiteraard de belangrijkste veiligheidsaspecten van de auto. De auto wordt op een aantal belangrijke punten gecontroleerd. Zo checken we de meest essentiële punten zoals de ruitenwissers, remvloeistof, bandenspanning en lampen. Had je al een olieverversbeurt op de planning staan? Voor een klein extra budget kun je de olieverversbeurt al uitbreiden naar en kleine beurt voor de auto.

Hoe we de service aanpakken

Bij Bochane staan veiligheid van de bestuurder en het vertrouwen in de auto voorop. Met de hulp van één van onze Service Adviseurs bepaal jij welk onderhoud op dit moment bij jouw auto past. Dit is uiteindelijk altijd jouw eigen keuze. Bochane garandeert het gebruik van alleen de beste onderdelen en daarnaast ben je verzekerd van de juiste prijs/kwaliteit verhouding wanneer je kiest voor een kleine beurt voor de auto bij Bochane. Bovendien krijg je altijd een heads-up over de prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten van jouw kleine beurt voor de auto berekenen? Voer jouw kenteken en kilometerstand in om direct een advies te krijgen. Daarnaast kun je via internet direct een afspraak inplannen voor jouw kleine beurt voor de auto bij een Bochane vestiging naar keuze. Ben je benieuwd wat wij precies doen tijdens de kleine beurt? Lees dan nog even verder!

Wat houdt de kleine beurt auto precies in?

De kleine beurt voor de auto is een grondige aanvulling op de olieverversing. De veiligheid van jouw auto is onze exclusieve prioriteit bij de kleine beurt voor de auto. Daarom controleren we de belangrijkste onderdelen met grote zorgvuldigheid en vervangen we altijd de olie en het oliefilter van de auto. Na de kleine beurt voor de auto is alles gecheckt en kun je weer veilig op pad. Door regelmatig onderhoud uit te voeren voorkom je reparaties op de lange termijn. Als het om auto’s gaat, is het beter om vooraf een kleine onderhoudsbeurt te betalen dan later een reparatie te moeten bekostigen. Onze Service Adviseur staat voor je klaar om passend advies te geven over wat precies jouw specifieke situatie past. Bij Bochane heb je al een kleine beurt voor de auto vanaf €190,- euro. Bij eventuele nodige reparaties zullen we van tevoren met je overleggen zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Hieronder volgen de werkzaamheden van de budget service:

 • Vervangen olie + oliefilter
 • Controle verlichting
 • Controle banden
 • Bijvullen van vloeistoffen
 • Controle remmen
 • Controle van uitlaat, accu, schokdempers
 • Bijstellen van lampen

De Kleine beurt auto is iets anders dan de APK

Het is goed om te weten dat de APK-keuring en een kleine onderhoudsbeurt absoluut niet hetzelfde zijn. Bij de kleine beurt voor de auto krijgt jouw auto daadwerkelijk onderhoud en bij de APK wordt enkel en alleen alles gekeurd. Indien nodig worden in samenspraak natuurlijk wel onderdelen vervangen, maar dit is puur zodat jouw auto door de keuring komt. De keuring is een momentopname en zegt verder niks over de slijtage die al gaande is of over eventuele toekomstige problemen. Wil je er dus zeker van zijn dat jouw auto gedurende het jaar betrouwbaar en veilig blijft? Plan dan vooral ook buiten de APK-keuring een kleine beurt voor jouw auto in!

Toch liever een grote beurt voor jouw auto?

Wil jij de zekerheid van een volledige check up van jouw auto met alles erop en eraan? Kies dan voor de grote beurt! Bij de grote beurt kijken we jouw auto compleet na en laten we geen onderdeel buiten beschouwing. We onderzoeken de schokdempers, de uitlaat, de accu’s, de hele carrosserie en de ophanging, dit is bovenop het algemene onderhoud dat je ook krijgt bij een kleine onderhoudsbeurt. Om er zeker van te zijn dat alles in orde is, controleren we ook de remmen en rijden we voor de zekerheid zelf een ronde met jouw auto. Daarnaast lezen we de elektronica van de auto uit om eventuele verborgen problemen op te sporen en snel te verhelpen. Het best mogelijke auto-onderhoud is de grote beurt. Tijdig onderhoud zal je nog vele jaren rijplezier opleveren. De werkzaamheden van de volledige onderhoudsbeurt bestaan uit:

 • Vervangen olie + oliefilter
 • Controle verlichting
 • Controle banden
 • Bijvullen van vloeistoffen
 • Controle remmen
 • Controle van uitlaat, accu, schokdempers en andere vitale onderdelen
 • Bijstellen van lampen
 • Uitlezen van ecu
 • Proefrit </li

Een uitgebreidere beurt voor je auto?

Wil je toch een wat uitgebreidere beurt voor je auto, of is je auto toe aan groot onderhoud? Kies dan voor een Grote Beurt, zodat je het maximale uit de onderhoud van je auto haalt.

Maak direct een afspraak bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Almere, Wageningen of Lelystad. Een kleine beurt bieden wij al aan vanaf € 190. Als we extra reparatiepunten tegenkomen, zullen we dat altijd met jou bespreken en je hiervoor indien gewenst een passende offerte geven. Ook kun je bij Bochane terecht voor een grote beurt waarbij de auto op een flink aantal extra punten gecontroleerd wordt.

* Exclusief APK