Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Kleine beurt

Goedkope onderhoudsbeurt als kleine beurt

De auto gebruik je waarschijnlijk dagelijks. Je moet er dan ook niet aan denken dat je ineens pech krijgt en aan de kant van de weg komt te staan. Door regelmatig onderhoud aan je auto te laten plegen, voorkom je storingen en slijtage. Ons advies is om in ieder geval één keer per jaar een goedkope onderhoudsbeurt in te plannen of per 20.000 kilometer.

Ben je op zoek naar een garage voor een kleine beurt? Dan ben je bij Bochane aan het juiste adres. Tijdens een goedkope onderhoudsbeurt, de zogenaamde budgetbeurt, krijgt je auto een olieverversbeurt en gaan we verder in op de veiligheid van de auto. De auto wordt op een aantal belangrijke punten gecontroleerd. De meest essentiële punten zoals de ruitenwissers, remvloeistof, bandenspanning en lampen kijken we na. Voor een beperkt extra budget kun je zo de olieverversbeurt al uitbreiden naar een kleine beurt.

Wat valt er allemaal onder een kleine beurt (goedkope onderhoudsbeurt)?

Je dient de goedkope onderhoudsbeurt niet te verwarren met een APK-keuring. Een APK-keuring is een wettelijk verplichte basischeck van de auto, een momentopname. Er wordt geen onderhoud gepleegd en er wordt ook geen garantie gegeven dat je auto het komende jaar geen onderhoud nodig heeft. Een goedkope onderhoudsbeurt kan gezien worden als standaard of basis onderhoud. Wat kun je verwachten tijdens een kleine beurt?

  • Het vervangen van de olie
  • Het vervangen van de oliefilter
  • Het controleren van de verlichting
  • Het controleren van de banden
  • Het controleren en bijvullen van de vloeistoffen
  • Het controleren van de vitale onderdelen van de auto, zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen
  • Het bijstellen van de lampen

Een uitgebreidere beurt voor je auto?

Wil je toch een wat uitgebreidere beurt voor je auto, of is je auto toe aan groot onderhoud? Kies dan voor een Grote Beurt, zodat je het maximale uit de onderhoud van je auto haalt.

Maak direct een afspraak bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Almere, Wageningen of Lelystad. Een kleine beurt bieden wij al aan vanaf € 190. Als we extra reparatiepunten tegenkomen, zullen we dat altijd met jou bespreken en je hiervoor indien gewenst een passende offerte geven. Ook kun je bij Bochane terecht voor een grote beurt waarbij de auto op een flink aantal extra punten gecontroleerd wordt.

* Exclusief APK