Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Airco Service

Geniet altijd van frisse lucht! Plan nu je airco onderhoud!

Stinkt je airco ook enorm, is deze al even niet meer onderhouden of koelt deze niet meer zoals gewenst?

Dan is het belangrijk om de airco van je auto op tijd te laten controleren. Zodat de atmosfeer in de auto net zo prettig is als erbuiten en je altijd geniet van gezonde frisse lucht. Frisse lucht doet altijd goed, denk maar aan een wandeling door de natuur of genieten van de zon op het terras!

Airco servicebeurt voor alle merken

Het is verstandig om naast de reguliere onderhoudsbeurten van de auto, die goed zijn voor de gezondheid van je auto; ook de airco goed te onderhouden, dit voor de veiligheid en gezondheid van jouzelf en de passagiers! De Airco Servicebeurt voeren we bij Bochane al uit voor een bedrag vanaf € 139,-. De voordelen van een goed werkende en frisse airco:

 • Veiligheid:
  Een goed werkende airco voorkomt dat je ruiten beslaan.
 • Comfort:
  De temperatuur in je auto wordt sneller aangenaam als de airco goed werkt.
 • Kostenbesparing:
  Werkt je airco goed? Dan verbruikt hij minder energie en dus minder brandstof.
 • Hygiëne:
  Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën en schimmels.

Maak een afspraak voor een Airco Servicebeurt!

Airco reiniging

Je gebruikt je airco regelmatig. In de zomer wanneer het erg warm is houdt de airco je fris en alert, maar ook in de natte en koude maanden zorgt het aircosysteem voor schone ramen en een goed zicht. Je voorkomt hiermee aangeslagen, vochtige ramen, wat jou veiligheid uiteraard vergroot. Stinkt de airco wanneer je deze gebruikt? Dan vind je het waarschijnlijk minder prettig hem te gebruiken, terwijl dit wel veiliger en/of comfortabeler zou zijn. Deze stank wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich in het aircosysteem bevinden. Vieze geurtjes zijn verleden tijd dankzij de speciale aircoreiniging van Bochane.

De voordelen van aircoreiniging
We noemden eerder al de stank die zich door je auto verspreidt. Naast vieze geurtjes kun je ook lichamelijke klachten krijgen door de aanwezigheid van de bacteriën en schimmels, zoals klachten aan de luchtwegen en ogen. Een vies aircosysteem is daarom ook slecht voor de gezondheid. En je wilt geen gezondheidsrisico’s riskeren toch?

Bovendien werkt een schoon aircosysteem beter. Het verbruikt minder energie en dus minder brandstof. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Wanneer je je aircosysteem regelmatig laat reinigen, voorkom je bovendien mogelijke defecten en dure reparaties. Met een tijdige servicebeurt bespaar je dus niet alleen nu maar ook op de lange termijn (on)kosten.