Zakelijk rijden, scherpe prijs

Bochane is jouw partner voor zakelijke mobiliteit. Wij bieden je een ruim aanbod aan bedrijfswagens van Renault en Nissan, die voldoen aan jouw wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, comfort en efficiëntie. Op deze pagina vind je meer informatie over onze modellen, emissievrije zones en de aanstaande BPM-verhoging. Je kunt onderaan deze pagina ook eenvoudig een proefrit of offerte aanvragen.

Handige informatie voor zakelijke rijders

Emissievrije zones

Emissievrije zones zijn gebieden in steden waar alleen voertuigen met een lage of geen CO2-uitstoot mogen rijden. Het doel van deze zones is om de luchtkwaliteit te verbeteren en uitstoot te verminderen. Als je met een bedrijfswagen in een emissievrije zone wil rijden, moet je rekening houden met de regels en eisen die per stad verschillen.

Inmiddels hebben de volgende gemeenten de ambitie tot invoering of een besluit tot invoering van een zero-emissiezone genomen: Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede , Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum , ’s Hertogenbosch, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiphol, Tilburg , Utrecht, Zaanstad en Zwolle.

BPM verhoging

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. De hoogte van de BPM hangt af van de CO2-uitstoot van de auto. Hoe meer de auto uitstoot, hoe meer BPM je betaalt. Vanaf 1 januari 2024 gaat de BPM voor bedrijfswagens omhoog. Dit betekent dat je meer belasting betaalt voor een nieuwe bedrijfswagen die niet elektrisch is.

De bpm-verhoging geldt voor alle bedrijfswagens van Renault en Nissan die niet volledig elektrisch of op waterstof rijden, dit zijn de Renault Trafic, Express en Master en de Nissan Townstar, Primastar en Interstar.

Ontdek onze bedrijfswagens

Loading …

Ik heb interesse

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.